Spring naar bijdragen

djbountyhunter

Forum member
  • Aantal bijdragen

    39
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door djbountyhunter geplaatst

  1. hey

    ik lees nu pas je berichtje

    waarschijnlijk is alles al opgelost.

    sorry hiervoor maar ik heb geen melding van een bericht gekregen in men mailbox

    stefan

  2. ik denk ook het oliepeil in het stuurbekrachtigingssysteem. heb het ook gehad.
  3. ok wat je zei klopte dus maar het is niet meer nodig. in het tilt steering moest een ander type slot en dat is gewoon erin klikken want er zit nu een gat in ( slot was er reeds uitgehaald) lekker makkelijk.
  4. ok ff proberen. eerst een tilt steering halen. heb er eentje voor 100 eu gevonden bij men garagist in nood en dat lijkt me een schappelijke prijs
  5. 1 probleem ik kan niet echt bij de achterkant van het slot
  6. ik wil men contactslot van de cj5 veranderen (1979). stuurhuis is volledig losgemaakt( maar hangt door het contactslot nog vast) hoe krijg ik dat dit er eigenlijk uit?
  7. hallo, ik heb een cj5 1979 en wil om plaats te winnen, een verstelbaar stuurhuis monteren.(tilt steering dus) kan dit ? is het moeilijk of valt dat mee? en moet er veel aangepast worden?
  8. euh ik moet corrigeren... een NORMALE relais heeft er 5. een horn relais van een cj5 slechts 3.
  9. als het eens even zou willen ophouden met regenen kan ik het effe meten . ik heb wel ooit de bedrading van de toeter los moeten rukken omdat hij bleef hangen en ik toen geen andere snelle oplossing zag. en het moest ff snel gaan toen, ik reed rond zonder papieren omdat ik op een nieuw pvg nr aan het wachten was. de vonken vlogen er toen naturlijk vanaf dus daarom d8 ik aan een zekering hier of daar. maar ik ga de draad uitmeten
  10. massa zou ok moeten zijn spanning aan de toeter 0. van de knop naar de relais is het nog ok want die klikt dus krijgt stroom.
  11. de toeter van mijn cj5 doet het niet meer. ik heb net een nieuwe horn relay gestoken dus die doet het wel hij klikt. is er ergens een zekering voor de claxon en waar vind ik die?
  12. aiaiai en ik heb juist mijn wrangler in zen geheel ( wat er nog aanzat) verkocht. had hem beter bijgehouden maar ja. er zit al een ander stuurtje op een met een platte kant vanonder, daar heb ik al een pak meer ruimte door eigenlijk. het lukt allemaal wel om te rijden want ben er vorige zomer mee naar italie gereden zonder problemen, maar het in en uitstappen met sorfttop erop is eerder een probleem. pas nog gps kapot gemaakt doordat die in mijn jaszak zat en geplet is tussen mij en men stuur. dat van de stoel achteruit door de wielkast heb ik ook al ergens gezien das wel goed om 10cm meer benenruimte te krijgen , das misschien voor in de zomer. iemand heeft me ook ooit gezegd dat er op de stuurstang of aan het stuurhuis een beugel zou zitten dat je kan omdraaien waardoor je een 5tal cm wint. elke cm is er een natuurlijk. maar over welke beugel kan die het gehad hebben. ik weet niet meer wie het was, dus kan het hem niet vragen. en men stuur heb ik tot nog toe niet uiteen gehaald. maar alvast bedankt voor de oplossingen. als iemand toch een beugel is tegengekomen die plaatswinst zou kunnen geven door hem om te draaien mag hij het altijd laten weten .
  13. weet iemand wat ik moet doen met het stuur om dat iets dichter bij het dashbord te krijgen in een cj5 van 1979? zo zou ik meer plaats kunnen creeeren. heb dat ooit ergens op een forum gezien maar geen uitleg ervan. ik zou iets moeten omdraaien, maar wat precies en waar vind ik het.
  14. ok thanks; is gelukt door de trommel achterstevoren te monteren en een dikke balk tegen chasis te zetten, dan met een mega breekijzer, verlengd met een lange stevige buis van een stut, gewrongen, en terwijl met een voorhamer op de buis geklopt zodat hij ook nog de nodige tikken kreeg. en floep veel moeite maar goed
  15. ik moet men steekas met flens en remmen met remplaat eruit krijgen om de binnenste oliepakking te vervangen( die net in de as achter de rollager dus) maar men steekas komt er niet uit. ik vrees dat de ring die rond de lager zit een beetje is scheefgetrokken of zo bij het vastzetten vorige week. iemand een truuk om de boel toch los te krijgen?
  16. ja das geen probleem als ik jullie eens ergens tegenkom. bedankt allemaal
  17. en nu ik de shifter er eens effe terug heb afgehaald en er weer op is het al terug normaal. als ik hem nu goed in 1e zet is het ok. da was ervoor ook al; de achteruit kraakt niet meer. enkel nog wat slijpgeluiden als ik de koppeling laat opkomen maar dat is waarschijnlijk omdat ze nieuw is?
  18. ok alles begint normaal te doen op 1 dingetje na natuurlijk de 1e van mijn 3 vitesse schiet bij vertrek nogal heel makkelijk uit de 1e
  19. das exact wat bij mij ook ni juist zat dus. de shifter. het kraken is nog niet helemaal opgelost zou dat toch nog ni helemaal juist zitten ?
  20. ok ik heb al enige beweging maar om hem in achteruit te kunnen zetten moet ik eerst in 2e anders kraak. zal kwestie van afregelen zijn zeker?.
  21. ja dat leek me ook al zoiets te zijn maar hoe regel ik dat fijn en hoe kontroleer ik het? met die adjuster? er is druk op de pedaal maar misschien net ni genoeg op de drukplaat tegen de koppelingsplaat te duwen?
  22. ok hij draait al maar als ik hem nu in 1,2,3 of r zet beweegt hij niet hoor ook geen geluiden bij het loslaten van de koppeling ik kan hem terwijl hij stationair draait in vitesse zetten maar dan hoor ik een heeeeeel klein beetje geratel. met de koppeling in gelukkig niet maar het is wel de bedoeling dat hij voor en of achteruit gaat . dacht ik. iemand een idee? ik heb druk op de koppeling
  23. ok alles hangt eronder en gisterenavond nog snel ff getest. start dus niet. net alsof het vliegwiel of iets blokkeert olie is overal voorzien. vliegwiel zou normaal gezien nergens mogen vastzitten. 1 puntje misschien wel belangrijk: ik schakel wel in achteruit en 3e mlaar niet in 1 en 2. misschien de pook er niet juist op gezet dat hierdoor alles blokkeert? de starter is nieuw. is zelfs de eerste maal dat hij werd gebruikt.
  24. ok alles er effe afgehaald, veertje goed en kogeltje op zijn plaats, alles er redelijk vlot weer op en nu de pedaal aankoppelen. das ondertussen ook al gebeurd . heb het regelstaafje moeten verlengen omdat de vorige koppeling en drukplaat van een v6 waren ipv een v8. nu heb ik dus al druk. morgen al de rest eraan en dan testen
  25. het wil niet lukken gisteren zat ik er het dichtst bij maar net niet dus. is nu al 2 dagen . ik denk dat ik de boel er weer onderuit ga gooien zo dadelijk nog 1 uur proberen , lukt het niet geef ik het op.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...