Spring naar bijdragen

El Diablo

Forum member
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door El Diablo geplaatst

  1. Ik ben ff op zoek geweest in het forum, maar kon het zo snel niet vinden: Weet iemand een goed adres om mijn GC 5.2 uit '97 in onderhoud te geven? (Geen dealer). Ik woon zelf randje Den Haag / Nootdorp / Delft. Bij voorkeur USA-specialist en adres die ook APK's kan uitvoeren. Is nu nog niet nodig, maar vind het wel handig om dat bij dezelfde persoon te doen. Groeten, Danny
  2. Spiegel gevonden en gekocht. Draadje mag op slot.
  3. Sinds vandaag de trotse eigenaar van een heuse oldtimer caravan. Voor de kenners: een De Roeck 385 uit 1977: Deze caravan gaan wij ver(her)bouwen, totdat hij echt achter een GC past. Interieur wordt compleet vernieuwd en het exterieur wordt ook flink aangepakt. Spuiten of folie zijn we nog niet uit. Dat het onmiskenbaar een Jeep-caravan gaat worden staat wel vast! Een Jeep-sign voor aan de achterzijde heb ik al liggen.
  4. Top! Bedankt voor je antwoord. Ik was al bang dat ik een hele spiegel moest aanschaffen en vervolgens moest laten spuiten. Nu nog op zoek naar een losse spiegel. Morgen maar 's wat adressen afbellen.
  5. Ken nog wel een film: Jeepers, Creepers
  6. El Diablo

    Rosco P. Coltrane?

    Leuk bericht op nu.nl: 700 pk voor Texaanse sheriff AMSTERDAM - Een Texaanse sheriff heeft bij het Duitse Geiger zijn Hummer laten tunen tot 700 pk. Nu ontkomt niemand hem meer. De Hummer H2 van deze Texaanse sheriff is voorzien van een 7,0-liter supercharged motor, een verstevigde krukas en titanium drijfstangen. Ook de viertraps automaat is gemodificeerd. Het brengt het vermogen van de H2 naar 700 pk: daar hoort een maximaal koppel bij van 904 Nm. De 3,1 ton wegende dienstauto van de sheriff haalt 250 km/u en de sprint van 0 naar 100 gaat in 6,5 seconden. Genoeg om de meesten zonder problemen bij te houden. Ook de vering en remmen van de H2 zijn aangepast. De Hummer van Geiger ligt 10,5 centimeter dichter bij het asfalt en stabilisatorstangen verbeteren het bochtengedrag. Om goed voor de dag te komen koos de sheriff voor 28 inch wielen met Kumho-banden in de maat 325/35 R28. In de VS wordt de auto voorzien van de nieuwste communicatie-apparatuur. Lijkt me een fijne vent. Is het volgens mij kwaad kersen mee eten als je door hem wordt aangehouden in Jeepje!
  7. El Diablo

    Linker voorspiegel

    Ik ben op zoek naar een linker voorspiegel voor GC uit 97 (alleen de spiegel). Heeft iemand nog een goed exemplaar te koop? die van mij is helemaal verkleurd. Is dat overigens een beetje te doen, zo'n spiegel vervangen? Ik heb dat ooit eens bij een Passat gedaan (ook verwarmde spiegels) en voor m'n gevoel ben ik daar toen de hele dag mee bezig geweest. Maar dat kan ook aan m'n 2 linkerhanden hebben gelegen
  8. De Sonax was uitverkocht bij de Halfords, dus da's dan weer mooi. Ik dacht zelf ook aan iets als was, maar ik was bang dat dat bij grote hitte in de auto zou gaan 'zweten'. Ik stap idd wel even naar een meubelzaak. Thx.
  9. Ik heb onlangs zelf ook een 406 ingeruild voor een GC (1997), maar ik moet zeggen dat de stilte die in de GC heerst bij 120 een verademing is tov het geluid van een 406. Ik zou dus zeker goed naar het geluid luisteren, want m.i. moet het motorgeluid van de GC veel stiller zijn dan van een 406.
  10. El Diablo

    Jeep mountainbike

    Dezperado, heb je deze fiets nog staan en geldt het aanbod nog steeds? Weet jij zo de framemaat? Ik heb serieuze interesse. Stuur mij eventueel een PB'tje Groet, Danny
  11. El Diablo

    Landrover=Jeep?

    Ach ja, zalig zijn de onwetenden van geest.
  12. Ah, mooi klusje voor m'n vrouw dus
  13. Forummers, Weet iemand een goed middeltje om de leren bekleding van een Grand Cherokee te onderhouden? De bekleding ziet er op dit moment perfect uit en dat wil ik graag zo houden. Ook met drie etende, drinkende en spugende kinderen achterin de auto! Thx
  14. El Diablo

    Jeep mountainbike

    Maar ook hier of zocht je meer :
  15. El Diablo

    Landrover=Jeep?

    Na mijn oudste zoon stevig te hebben geïndoctrineerd over hoe mooi en geweldig onze nieuwe Jeep wel niet is, vertelt hij tegenwoordig vol trots aan zijn vriendjes dat wij een "nieuwe" Jeep hebben. Zo ook gisteren aan zijn licht kakkineuze vriendje. Waarop dit vriendje antwoordt: Oh, leuk een Jeep. Wat voor één...................een Landrover?
  16. Theo Kraan?? Dat is een oud-collega van mij bij ABN AMRO destijds. Was dé autoriteit op beleggingsgebied binnen de bank. Aardige man, veel kennis van zaken, blijkbaar iets minder goede chauffeur. Oops, flauwe inkopper. In het bericht staat dat hij mogelijk onwel was geworden. Theo Kraan was wel een behoorlijk corpulente man, dat onwel worden zou dus heel goed kunnen.
  17. Wat is er mis met een blauwe??? Lijkt mij nog altijd beter dan een witte
  18. Thx. Morgen kan ik hem weer halen. Zat nog geen trekhaak op. Wordt een lange nacht Ben wel aan het twijfelen over een tirecarrier. In het dagelijks gebruik vind ik het niet zo'n ramp dat het reservewiel achterin staat, het gaat met name om de vakanties en de weekenden in de Ardennen. Maar.....als ik m'n wiel achterop plaats heb ik geen ruimte voor de fietsen en als ik het wiel op m'n dak plaats heb ik weer geen plaats voor m'n box. Het leven zit vol met moeilijke keuzes
  19. Zoals beloofd nog twee (matige kwaliteit, want telefoon) foto's van onze nieuwste trots: Het is een standaard uitvoering. Ik wil er de komende maanden nog sidesteps (heet dat eigenlijk zo?) op plaatsen en ik zou het reservewiel graag op de achterklep willen hebben ivm de ruimte. Ik weet niet of dat mogelijk is, wellicht dat iemand van het forum mij daar op kan antwoorden? Ik weet überhaupt nog niet veel over de (on)mogelijkheden van en bij een GC, maar dat gaan we allemaal lekker ontdekken! Ik lees op dit forum ook veel over het Garageboek van Haynes. Is dit een aanrader voor iemand die één van zijn twee linkerhanden om gaat zetten naar een rechterhand?
  20. Ik ben zeer zeker van plan evenementen bij te gaan wonen. Moet ik eerst mijn vrouw overtuigen dat een Grand Cherokee ook vies mag worden!
  21. Kijk, amper 2 uur lid van het forum en dan al zulke reacties! Dat kan niet meer fout gaan met die GC. Super! En eh...., wat die foto's betreft: ik zal een accountje aanmaken bij Flickr en een linkje plaatsen. Overigens is het een hele gewone, standaard GC, maar oh,oh,oh,...wat is ie mooi! En wat rijdt ie geweldig!
  22. El Diablo

    Aankoop met het hart

    Eindelijk! Na jaren van wikken en wegen, zijn wij (mijn vrouw en ik) toch overgegaan op de aanschaf van een Grand Cherokee: een 5.2i V8 Limited uit 1997. Benzineprijzen en wegenbelasting nemen we voor lief. Ik heb me gelijk maar aangemeld op dit forum, op zoek naar nuttige info. Het is voor ons absoluut een aankoop vanuit het hart. Nu maar hopen dat ons hart ons niet in de steek laat! Ik ben van plan jullie belevenissen met de Jeep regelmatig te volgen en ik zal mijn best doen om een zinvolle bijdrage aan dit forum te leveren
×
×
  • Nieuwe aanmaken...