Spring naar bijdragen

jeroen83

Forum member
  • Aantal bijdragen

    187
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2004

jeroen83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. sorry voor de late reactie, is zeker nog relevant. Valt allemaal nog wel mee dus, meestal doe ik ook alles zelf, of ik moet er even geen zin in hebben. Dan vallen de kosten in ieder geval nog mee.
  2. Ok, maar zijn er dingen op voorhand te testen, neem bv de blenddoors bij de wj die je dmv het cc panel kan testen met foutcodes. Verder geen grote gebreken waar je op leeg kan lopen als dit gerepareerd moet worden? (Ik kan redelijk wat zelf, al dan niet ondersteund van een handleiding of forum)
  3. Goedendag, Ik heb een tijd een aantal WJ's gehad. Deze hebben toch wat puntjes om op te letten bij aanschaf, denk aan slappe motorkap veren, afgebroken blenddoors (te checken door met de cc knoppen te spelen) tussenbak die problemen kan geven (checken door 8jes te draaien) diffs die kunnen gaan zingen enz Mijn vraag is heeft de WK 4.7 of 5.7 ook dergelijke of specifieke kwaaltjes en hoe zijn deze te checken? Groet jeroen
  4. Precies wilde het net vermelden. Nu nog inzien dat dat hele klimaatbeleid een farcé is en een grote geldmachine.
  5. @JeePee toevallig werk ik bij een van die olietankers in de Europoort (Rotterdam) wat betreft olie, dat is er inderdaad genoeg
  6. zucht, geen verkoop van fossiele brandstof auto's na 2025. Ik kan hier echt slapeloze nachten van krijgen. Wat gaat er gebeuren met de aanwezige benzine auto's hoelang duurt het voordat die niet meer op de weg mogen? Ze kunnen mensen toch niet zomaar hun vervoer/ broodwinning afpakken, hoe zit het bv met garages etc. ze pakken voor mij echt een deel van mn leven af, een elektrische auto is voor mij geen auto, punt. Ik hoef ook geen internet oid in mijn auto ik wil hem horen voelen en beleven en dat doet zo'n stofzuiger niet. Daarbij hoe gaan ze die km.heffing uitvoeren,er komt echt geen kastje in mijn auto die mijn ritten registreert. Weer eens stuk privacy wat verloren gaat. Stukje bij beetje wordt ons leven steeds meer geregisseerd door de overheid. Lekker dadelijk allemaal in een rijtje autonoom rijden zodat we ook niet meer hoeven denken. Dat hele klimaat is gewoon bedoeld om de mens te controleren en uit te knijpen. Probleem is dat we gewoon met teveel op deze aarde zijn, waardoor bossen worden gekapt megastallen worden gebouwd plastic in de oceaan terecht komt enz enz en alles met als doel de mens te voorzien in zijn behoeften, heb je minder mensen heb je ook minder uitstoot minder geconsumeer etc als dit al de oorzaak van de weersschommelingen etc zijn. Ik maak mij hier echt serieus zorgen over.
  7. jeroen83

    gevraagd WJ 4.7

    Ik ben mogelijk weer opzoek naar een Jeep, blijft trekken he besteding tussen 4-5000 ongeveer. ik ben wel gecharmeerd van de WJ. uiteraard moet de auto goed onderhouden zijn en geen problemen hebben met lagers cardan tussenbakken etc. Hoor graag van jullie.
  8. Beste Dames en heren Ik wilde graag wat informatie hebben betreffende een GC uit 2003 4.7 met kenteken 47-NG-JK Is deze auto hier uberhaubt bekend? deze staat aangeboden op marktplaats en heb hier wel interesse in. Juiste kleur en kmstand, wel wat aan de dure kant. http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/jeep/m1077734068-jeep-grand-cherokee-4-7i-v8-limited-automaat-leer-navi-airco.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr&pos=13
  9. Bij mij waren de blend doors en recirculatieklep ook kapot, deze heb ik met een tywrap vastgezet dus die staat altijd open..En de blend doors heb ik in Amerika besteld, goedkoop en goed zelf te doen wanneer je een beetje handig bent. En achteraf zie je er helemaal niks meer van.
  10. vandaag even bij kees in Oosterhout geweest. Kees heeft even een stukje met de jeep gereden en naar zijn oordeel maakt het cardan achter een heeel licht fluitend geluid bij gas erop en los. Zijn advies is hier niets aan te doen, wel de keering vervangen en mogelijk helpt dit ook tegen het geluid en de ruimte. Echter op de terugweg ben ik er eens op gaan letten, en bij vaste snelheid rond 70/80 km/h hoor ik een duidelijke zingend geluid (naar mijn idee) uit de vooras komen. Thuis aangekomen de vooras losgehaald en weer een stuk gereden, geen geluid ook niet bij gas los en gas geven evenals bij constante snelheid. Kees hierop teruggebeld met mijn verhaal en zijn ''advies'' toch even de keering achter te doen en kijken hoe dit zich weer vertaald naar het geluid. Van dit soort dingen word ik zo moe.
  11. Even terugkomend op dit verhaal. olie ververst maar zelfde resultaat, vanaf ong 70km/h begint hij te zingen. Vandaag de aandrijfas losgehaald en het zingen was weg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...