Spring naar bijdragen

Jeroen36

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2000

Recente profielbezoeken

870 profielweergaven

Jeroen36's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hulp gevraagd, sinds gisteren in het bezit van een WJ 4.7 V8 van 2003. (Na een tijdje zonder,toch weer een gekocht) Echter vandaag reageert de auto niet meer op de afstandsbediening, waardoor de auto niet meer te starten is en het alarm afgaat. Batterijen vervangen, inleerprocedure geprobeerd, maar niets helpt De auto staat op een hele ongelukkige plek. Hoe kan ik bijvoorbeeld het alarm afkoppelen (tevens startonderbreker) en de auto weer aan de gang krijgen?
  2. Ok dank je wel! Ik ga zaterdag maar eens een opening maken om te kijken of dit de oorzaak is. Dan nog oplossen.. Waar kan ik het beste (lees goedkoopste) deze kleppen kopen?
  3. Ik heb de diagnose gedaan en ik krijg fout code 52 te zien.
  4. Pff, ok.. Ik was er al ene klein beetje bang voor na een beetje Googlen.. Het leek erop dat tijdens de kachel nog wel iets deed, maar tijdens de rit naar huis steeds minder werd. Ik zal er dit weekend eens mee aan de slag gaan.. Waar kan ik eventueel die kleppen het beste bestellen?
  5. Hallo, Sinds vorige week de trotse eigenaar van een Grand Cherokee 4.7 V8 van 2000 Nu heb ik helaas het volgende probleem: Mijn kachelventilator draait prima en reageert ook wel op de bedieningsknop hard/zacht blazen, er komt alleen geen lucht het interieur binnen. Iemand een idee waar dit aan ligt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...