Spring naar bijdragen

Bendix-problems


Ape
 Share

Recommended Posts

Hoi,

Een vriendin rijdt in een XJ uit '91 en heeft sinds kort dat het "Anti-lock" lampje aankomt. Een paar dagen terug was ze, toen ze bijna stilstond ineens alle remdruk kwijt en reed ze bijna haar schuur omver. Ik heb al veel over het bendix-systeem gelezen en kom tot de conclusie (tevens om toekomstige problemen te voorkomen) dat een ombouw naar een conventioneel remsysteem een van de opties is. Weet iemand een adres en een raming van de kosten voor een ombouw naar conventioneel?

M.v.g,

Ape

Link naar opmerking
Deel via andere websites

gooi ajb het abs er direct uit, het wordt nl alsmaar ONbetrouwbaarder, ik heb het abs systeem afgelopen week vervangen door het conventionele systeem, (heb nu wel de nodige moeilijkheden met het afstellen van de remmen maar dat gaat wel goedkomen), de kosten waren te verwaarlozen tegenover de kosten die je krijgt als je gaat proberen het abs te repareren. (1700,- bij dealer en het was nooit ok te krijgen met alle gevaren vandien)

heb het hele systeem bij bastings 2de hands gekocht (100,-) en het voor 250,- in laten bouwen (ongeveer 7 uur werk maar wel in griekenland dus iets! goedkoper uurloon ) het werkt nu en is 200% meer betrouwbaarder dan het hele abs systeem.

succes

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...