Spring naar bijdragen

De Bar


Beest
 Share

Recommended Posts

  • Reacties 2.8k
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dank, barman, u bent van vele markten thuis!

Ik zou graag nog wat van uw lekkere kaas genieten. Welke streekspecialiteiten kunt u me aanbevelen? Graag met een vin du patron, natuurlijk.

Zo hebben we hier de Chaource

Franse_kaas_-_chaource-1768.jpeg

of de Germain au chablis

Franse_kaas-Germainauchablis-1624.jpg

ook kunt uMorbier AOC au lait cru uit de Jura nemen

Franse_Morbier-1659.jpeg

Papillon Margalet

Franse_kaas-Papillon_Margalet-1620.jpg

of de Bleu des Causses

Franse_kaas-Bleudescausses-1609.jpg

of de Gevulde roombrie met truffel of noten

Franse_kaas-gevulde_roombrie-1625.jpg

uiteraard is dit slechts een selectie van ons eindeloze assortiment

Oh en deze is van het huis uit de forum wijnkelder

wijn.jpg

wijnkelder_003.jpg&usg=AFQjCNGBFk4s6fKvqJL04bHuOzr4aUkseA

Zoals u ziet is de voorraad toerijkend.

Bon apetite monsieur alpin

de barman:bye1:

bewerkt door de barman
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Excelent, barman, je me suis régalé. Uw kazen zijn voortreffelijk en de wijnkeuze verdient een compliment.

Als dessert heb ik graag een île flottante en als u hebt een stukje tarte tartin. Peer bij voorkeur. U ziet, ik ben een zoetekauw.

En ter afsluiting graag een espresso met een glaasje armagnac.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Excelent, barman, je me suis régalé. Uw kazen zijn voortreffelijk en de wijnkeuze verdient een compliment.

Als dessert heb ik graag een île flottante en als u hebt een stukje tarte tartin. Peer bij voorkeur. U ziet, ik ben een zoetekauw.

En ter afsluiting graag een espresso met een glaasje armagnac.

pfff ... uitslover :wacko:

gewoon frikadelletje met mayo voor mij hoor

enne graag 'n goud gele rakker erbij

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Excelent, barman, je me suis régalé. Uw kazen zijn voortreffelijk en de wijnkeuze verdient een compliment.

Als dessert heb ik graag een île flottante en als u hebt een stukje tarte tartin. Peer bij voorkeur. U ziet, ik ben een zoetekauw.

En ter afsluiting graag een met een glaasje armagnac.

illeflottante01.jpg

tartin.jpg

espresso.jpgarmagnac.jpg

Smakelijk en ik doe er eentje mee :wacko: Proost

armagnac.jpg

de barman:bye1:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share




×
×
  • Nieuwe aanmaken...