Spring naar bijdragen

24 en 25 sept Rhederlaag


dezperado
 Share

Recommended Posts

eur 25 voor leden en eur 50 voor niet leden

Op 24 en 25 september hebben we een groot 4x4 terrein aan de IJssel afgehuurd, waar we een weekendevenement gaan houden. Het terrein ligt in het recreatiegebied Rhederlaag, wat bij Giesbeek ligt, even na Arnhem. Er is plaats voor 100 auto’s. Zowel leden als niet leden kunnen meerijden.

Het terrein is gelegen aan de uiterwaarden van de IJssel. Het is een behoorlijk uitgebreid terrein, wat maar enkele keren per jaar kan worden gebruikt voor evenementen. Er is een stuk bos waar je tussen de bomen en door het zand kan rijden. Er is klei, grind, kuilen en heuvels kortom alles wat een offroad weekend mooi kan maken.

Overdag kan er op eigen gelegenheid gereden worden, er zullen een aantal routes worden uitgezet. Maar er is ook genoeg mogelijkheid om zelf de mogelijkheden van de auto en het terrein te testen. Op de zaterdagavond zal een avondtrial worden gehouden. Waarbij op basis van indeling in twee klassen (gewoon en special) een aantal proeven in het donker zullen worden verreden. Wel moet een voorbehoud gemaakt worden voor wat betreft lawaai en drank. Auto’s met meer dan een normaal geluidsniveau kunnen niet meedoen en in verband met de veiligheid is alcohol niet toegestaan tot na het einde van het avondevenement. Er zullen naar alle waarschijnlijkheid een aantal mensen gevraagd worden om tijdens de trial een tijdje de punten te tellen bij een proef.

Ons materiaal in de vorm van de cateringkar, de tent en de materiaalwagen gaan mee. Voor de cateringkar geldt dat deze een aantal maal per dag open zal zijn. De hamburgers en de koffie worden uit Friesland meegenomen, dus die smaken zoals het hoort. Daarnaast zullen de b.b.q’s weer meekomen waarop zelf meegebracht vlees kan worden bereid..

De kosten voor deelname 25 euro voor leden en 50 euro voor niet leden. Dit is exclusief de kosten voor overnachting. Het maximum aantal deelnemers is 100, we verwachten dat dit snel zal gaan. De opgave is pas definitief wanneer het geld is ontvangen op onze bankrekening.

Opgave door:

1. Het bedrag/ de bedragen over te maken op rekeningnummer 372022839 tnv 4x4 het noorden Leeuwarden o.v.v. lidnummer en Rhederlaag .

2. Te mailen naar symeijer@freeler.nl naam, adres, lidnummer, aantal personen, kamperen op terrein of op de camping, het merk en het kenteken van de auto, telefoonnummer(s).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...