Spring naar bijdragen

Trekhaak En Parkeersensoren!


Recommended Posts

Niet, via de dealer proberen of ze een sleutel kunnen bijbestellen als de trekhaak door de dealer is gemonteerd bij aflevering, met een beetje geluk is het een "universele" sleutel. Vorige eigenaar traceren misschien heeft hij ze nog liggen of contact opnemen met de fabrikant van de trekhaak zelf. Slotenmaker bellen en het slot uit laten boren misschien, maar dat verschilt per type slot hoe moeilijk of makkelijk dat is. Bij dat laatste moet je wel een nieuwe kogel bestellen als dat kan of eenhele trekhaak. Dat is dus wel de laatste optie die je moet proberen.

 

Deden de parkeersensoren het van het begin af aan niet of hebben ze het wel gedaan maar zijn ze nu gestopt met werken. In het laatste geval hoeft het dan niet aan de trekhaak te liggen maar die moet er meestal wel af om de bumper er af te halen om bij de sensoren te kunnen.

 

Wat de parkeersensoren zelf betreft, kan van alles zijn, van de switch die de sensoren activeert als je de wagen in achteruit zet tot een kabeltje tot het speakertje voor de pieptoon dat kapot is. Met alleen "ze werken niet meer" kan niemand een diagnose stellen.

 

Dus eventjes wat meer informatie, inclusief wat voor model precies, bouwjaar en of ze eerst wel gewerkt hebben. Zijn ze uitgevallen toen je een keer achteruit reed, deden ze het van begin af aan niet, doen ze het af en toe wel en niet, is het in combinatie met een achteruitrij camera?

 

 

En welkom op het jeepforum :-)

bewerkt door PepijnS
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...