Spring naar bijdragen

Te Koop Rubicon 2006


billy
 Share

Recommended Posts

Te koop een 4.0 ltr met een 100 ltr tank g3 lpg Wrangler Rubicon van 4-2006 met 42000 echte mls!

Deze jeep komt met de complete geschiedenis met onderhoud boekjes en is schoon en zeer

Netjes een mooiere Rubicon met geschiedenis vindt je niet heeft nooit in het ruige terrein gereden, is in Amerika gekocht en direct mee genomen naar Duitsland als hobby zomer auto staat winters in de garage heeft alle USA stickers nog! Onderboden is geconserveerd. Een velbegeerde Mercedes 6 versnellingsbak! Aangepaste stoelen twv 2800 euro, een mooie soft-top kleur zwart, airco, 2x sperdif, heeft Halve deurtjes! Remschijven voor en achter, een aanhangerkoppeling, radio cd met subwoofer, Stuurbekrachtiging, dim spiegel, ruitenwisserinterval, getinte achter ramen (fabriek) natuurlijk komt de auto met alle extras waarmee een Rubicon bekend staat.

De prijs staat vast het is een op een Duits kenteken staande auto. Prijs €16500,-

email helimaster@yahoo.com

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Om exact te berekenen hoeveel BMP er nog betaald moet worden moet de nieuwprijs van de Rubicon wel bekend zijn voor het jaar 2006. De jeep zal minimaal in Nederland 36595 euro nieuw hebben gekost. Dat kan nog iets hoger uitvallen daar een Rubicon volgens de prijslijst in 2006 niet in Nederland via een dealer officieel geleverd is volgens autoweek.

Je hebt een leeftijdskorting van 76% op het BPM bedrag. Dus aan BPM zal er nog minimaal 2150 euro afgedragen moeten worden als je hem zou willen gaan invoeren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...