Spring naar bijdragen

Jeep Expert Regio Utrecht


JMvB
 Share

Recommended Posts

Beste forumleden,

Ik ben nieuw op dit forum. Reden van mijn bezoek aan dit forum is dat ik deze zomer een Jeep Cherokee heb gekocht (in Duitsland). Met het oog op de gezinsuitbreiding hadden we behoefte aan een "praktische" auto die tevens karakter en eigenzinnigheid heeft. Deze Jeep voldoet daaraan. Het is een Cherokee uit het jaar 1999, de 4 liter benzine, Limited uitvoering. 130.000 kilometers op de teller.

Nu zijn wij bij ons thuis gewend aan (semi) klassiekers die meer onderhoud behoeven dan pak 'm beet een gemiddelde volkswagen. Met de Jeep hebben we sinds deze zomer al een aantal technische problemen gehad (raammotor stuk, kokende motor, nieuwe waterpomp, nieuwe thermostaat en nog een aantal kleinere dingen). Op dit moment doet de verwarming het niet (althans meestal niet, beetje vervelend met dit weer). De garage die onze andere auto onderhoud geeft aan het probleem niet op te kunnen lossen en ook niet aan onderdelen voor dit model Jeep te kunnen komen.

Mijn vraag is dan ook of jullie een Jeep specialist kunnen aanraden die mijn verwarmingsprobleem kan oplossen en waar mijn Jeep tevens in onderhoud kan. Bij voorkeur in de regio Utrecht, maar als er een zeer goede specialist buiten de regio zit, dan is dat geen probleem.

Alvast bedankt!

JMvB

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...