Spring naar bijdragen

Maasvlakte last minute liefhebbers?


WASP
 Share

Recommended Posts

  • 1 year later...

Hya,

viavia kwam ik in dit forum terecht en kwam dit gesprek over de maasvlakte tegen.

een tijdje terug ben ik naar dat Futureland geweest en heb eens gevraagd hoe het er mee zat kwa 4x4 gebeuren.

Er zou op dat moment een week later een gesprek zijn met hun, havenbedrijf etc etc ... na dat gesprek kreeg ik de volgende email:

Enige tijd geleden was je in FutureLand en vroeg je naar de plannen met het 4x4 terrein bij de Slufter en of dat voorlopig in gebruik blijft of niet.

Gistermiddag is een collega van het Havenbedrijf hier geweest om ons te informeren over de recreatie op de Maasvlakte en de afsluiting van bepaalde gebieden in verband met de aanleg van Maasvlakte 2. Over het 4x4 terrein vertelde hij dat dat zeer binnenkort verplaatst gaat worden naar het terrein naast het vogelgebied (dus een eindje terug richting Rotterdam ten opzichte van waar het nu ligt), dichter naar de C2 bocht toe. Uiteindelijk zal ook dat terrein niet meer beschikbaar zijn omdat daar wegen en viaducten en een spoorlijn aangelegd gaat worden, en het Havenbedrijf is nu aan het bekijken of en waar het 4x4 terrein na 2010/2011 zal komen. Daarop is nog geen antwoord.

Ik hoop dat je zo voorlopig voldoende geïnformeerd bent.

Met vriendelijke groet,

Ikzelf kom ook wel eens op de maasvlakte (meer met de motor dan met de auto) en ik moet zeggen dat wij als 4x4/offroad/enduro liefhebbers best wel eens die irritante stadsgastjes, noem ik ze maar, op hun vingers mogen tikken.

In het gesprek met degene van futureland kwam van hun kant namelijk ook naarvoren dat zij zich irriteren aan het illegale en "gekke gedoe" van de helmenhersenlozelangharigemetgoudbehangen2taktcrossers-met-gevolg die niet crossen op plekken waar het mag maar juist daarbuiten .... en ook ik had bijna een helmenhersenlozelangharigemetgoudbehangenquadrijder met een t'fusgang in de zijkant van m'n 4x4.

Die gasten gaan met hun gedrag ervoor zorgen dat wij dadelijk niet meer mogen offroaden op de maasvlakte en verre omtrek.

just my 2ct

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...