Spring naar bijdragen

lunatara

Forum member
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over lunatara

  • Verjaardag 10/04/1970

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    sittard

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1997

Recente profielbezoeken

489 profielweergaven
  • Ab

lunatara's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. snel gegaan,deze mag op slot,jeep is verkocht!!
  2. lunatara

    Cherokee Xj 97

    na lang nadenken ga ik toch mijn jeep verkopen. het gaat om een groene xj uit 97 die in januari is afgekeurd omdat hij op gas stationair op 5 cilinders loopt waardoor de co niet goed is en er 2 roestplekjes zitten in de buitendorpel, hij is 2 inch verhoogd en er zitten terreinbanden op stalen velgen bij en de originele velgen met winterbanden.vorig jaar is de uitlaat vanaf de kat vervangen door een cherrybomb en een nieuw uitlaatstuk zonder demper,wat erg mooi klinkt.op de stoelverwarming na doen alle opties het. ook heeft hij een trekhaak en beige leren bekleding.het is een 4.0 op gas g3,met 80 ltr gastank en 30 ltr benzine onderbouw,ook op het kenteken. hij heeft ongeveer 335.000 km gelopen,op gas loopt hij stationaair dus niet mooi,op benzine wel. de vraagpijs is 300 euro zonder en 600 euro met terreinbanden.
  3. de verhogingsset is inmiddels verkocht,de trackbar is nog te koop!
  4. vorig jaar bij ab gekocht,maar nooit gemonteerd,een 4 inch verhogingsset. bestaat uit veren,schokbrekers spietjes voor de achteras en diverse bouten en moeren. vrpr 200 euro. tevens heb ik een nieuwe verstelbare trackbar,merk onbekend. vrpr 125 euro.
  5. zo,klus weer geklaard!nu kan ik weer lekvrij rond crossen. wat is de meerwaarde van een bewerkt thermostaathuis? mijn xj heeft nooit problemen met de koeling eigenlijk.
  6. ik ga dit weekend de pakking van de waterpomp vervangen. is het nodig/verstandig om hier bij ook nog vloeibare pakking te gebruiken, of is de originele pakking voldoende? greetz,leon.
  7. brabant 4x4 ken ik niet,maar deze mag op slot.heb inmiddels contact gehad met cherokeeparts en de remklauwen liggen in de garage,klaar voor montage.
  8. nee,maar dat kan ik morgen wel eens doen. ik heb goede ervaringen met cherokeeparts,vandaar dat ik eerst aan hun dacht.
  9. weet iemand of cherokeeparts vakantie heeft? ik sta te springen om remklauwen voor ik volgende week op vakantie ga en ik krijg geen contact.
  10. probleem nr 2, mijn xj lekt soms koelvloeistof bij de waterpomp. is dit een bekend probleem? ik zag al dat een pakking niks kost. is dit veel werk,of kan ik beter gelijk de hele waterpomp vervangen?
  11. niet eens,ik ben op de cruisecontrol van sittard naar nijmegen en terug gereden.hij verbruikt dus wat veel denk ik.
  12. zo,de eerste weken zijn met veel rijplezier omgegaan! ik was alleen vergeten hoeveel een cherokee zuipt! ik rij nu 1 op 6 met alleen snelweg en 1 op 4 bij binnenwegen.is dat het gemiddelde gebruik? ik verdenk de gasinstalatie er van dat hij niet goed is afgesteld.mijn vraag is dus,hoeveel gebruikt jullie jeep?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...