Spring naar bijdragen

Malibuke

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Malibuke geplaatst

  1. Ben bij Kien geweest met de Cherokee. Was geen succes... Kien wel, trouwens, daar ben ik erg te spreken over, super service, met een monteur de hele auto nagelopen, vanalles te horen gekregen wat goed was en wat niet. Veel bijgeleerd. De Cherokee was daarentegen in slechte staat: de hele voortrein had gigantisch veel speling: op de wielophangingen, de stuurinrichting, de kruisjes,... De katalysator was zo goed als kapot en nog veel meer kleinere dingetjes. Ik durfde het niet aan, zeker niet voor de prijs die ervoor gevraagd werd. Dan maar doorgereden naar Jeep Mechanics in Ede, daar stond ook nog een leuk exemplaar. Proefgereden en dat leek prima. Helaas mag ik daar de Cherokee niet meenemen voor een keuring op een andere plek... Vind ik wel raar en jammer. Denk dan ook dat ik dat niet ga doen. Jammer genoeg de sleutel van de eerste Cherokee in mijn zak laten zitten na de rit naar de garage... Dus weer terug. Op Marktplaats vond ik nu nog een exemplaar in Limburg. Is erg ver voor mij, maar misschien toch de moeite waard. Alleen, ik moet wel kunnen laten keuren. Weet iemand een goede garage in de buurt van Budel-Dorplein waar dat kan? Malibuke.
  2. Ik wou dit topic wel weer even oprakelen. Wat ik hier nog niet tegengekomen ben, zijn hulpveren. Is dat ook een goede oplossing? http://www.hulpverenshop.nl/c-1212366/cherokee-xj-as-o67mm-10-1984-2001/ Ik hoor graag wat de ervaringen hier op het forum zijn. Malibuke.
  3. Heb voor zaterdagochtend een afspraak bij Kien, ze hebben dan een monteur klaar staan! Helaas niet gratis . Bedankt voor de tip, ik hou jullie op de hoogte of het 'm wordt of niet. Moest iemand in de tussentijd nog een betrouwbare Cherokee voor een mooi bedrag (onder de 5000
  4. Malibuke

    Wrangler

    Mijn vorige Jeep, een Wrangler, aan het werk op de FOC Trophy 2003. Een heerlijk evenement, aan iedereen aan te raden.
  5. Malibuke

    Malibuke foctrophy2003

    Uit het album Wrangler

  6. De Cherokee loopt trouwens alleen op gas. Wat zouden daarvoor verschillende redenen kunnen zijn en de daarbijbehorende kosten?
  7. Ha, aardig wat sarcasme onder Jeep rijders, hier! Daar hou ik wel van. Ik sta nog steeds open voor goeie suggesties. Waar kan ik heen op een zaterdagochtend?
  8. Hallo allemaal, Ik had vroeger al eens een Wrangler (in de kleur Malibu-geel, vandaar de nick-name) en ben nu op zoek naar een Cherokee. De reden: we moeten 2500 kg kunnen trekken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...