Spring naar bijdragen

stephan

Forum member
  • Aantal bijdragen

    228
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    5

Berichten geplaatst door stephan

  1. 2 uur geleden zei Cannonball:

    Daar heb ik ook nagedacht. Voornamelijk voor de flexibiliteit met onderhoud en voor eenvoudige ontluchting. 
    Heb je de slangen direct op het T-stuk aangesloten of eerst nog een stuk leiding naar de zijkanten?

    Idd makkelijker met onderhoud, je kunt dan heel makkelijk de klauw kantelen van de schijf.  Ik heb klauwen van een honda crv gebruikt. De slangen lopen niet rechtstreeks naar het t stuk daar ze te kort waren om dat te halen. Zit nog een klein stukje leiding tussen. Handrem is hydraulisch. Wat Siert zegt klopt. Als ik het opnieuw zou moeten doen zou ik gaan voor remklauwen die normaal bedoelt zijn voor een voor as. Aan de andere kant is de achterzijde erg ligt en duikt de jeep behoorlijk naar voren daardoor en heb je ook niet te veel remkracht achter nodig.. we hebben natuurlijk geen abs..

  2. Lekker bezig geweest! Kleine tip, zou je de leiding naar je klauw niet wat meer met de as mee laten lopen? Daar haakt zo een tak oid tussen met alle gevolgen van dien.. Ik heb ook schijven gemonteerd maar met een remslang verbonden aan de leiding. Verder mooi verslag.

    Gr Stephan 

  3. Het is altijd raadzaam om een koeler te plaatsen voor je automaat. Zeker wanneer je geregeld een zware last trekt. Je wilt niet dat je bak zo heet wordt dat je olie verbrand. Dat geldt niet alleen voor jeep. Als je een peilstok hebt kun je de olie wellicht beoordelen of daar je geur vandaan komt. En als die bij de beurt niet vervangen is zal ik het alsnog doen. Als de olie zwart of donker is weet je genoeg.

  4. Hoi Ed, je geeft zelf al antwoord in punt 2. Daar waar afscherming zit mogen de wielen niet meer als 30mm uitsteken. Als je fenders dus naar binnen lopen is de 30mm je maatstaaf, dat ga je denk ik niet redden. Het midden wordt inderdaad als meetpunt genomen maar ik had op mijn apk examen(15 jr geleden)een voorscherm met deuk lager als het midden van het scherm en dat was afkeur. Je fender is dus je afscherming en 30mm is de te meten maat maximaal.

    Gr Stephan 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...