Spring naar bijdragen

Bart B

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Bart B geplaatst

  1. Als het goed is word de Jeep morgen opgepikt.
  2. 2400 voor de auto en 2700 voor alles bij elkaar?
  3. Tof dat het een eind is opgelost wat een klote zooi! Maat van mij heeft zijn buick ook net een goeie week uit de cabine op straat staan, loopt er kennelijk een dame langs met een kinderwagen die niet oplet, kras van voor tot achter. Liep gewoon door, niet ff een briefje of iets dergelijks. Huterigheid ten top. Ik weet verder niet hoe of wat met hemeltje succes
  4. Het loopt niet bepaald storm. Of de markt is helemaal gaar, ik heb geen geduld of wat dan ook. 2500 voor alleen de auto, 2800 auto met alle reserve onderdelen. Daar koop je nog geen fatsoenlijke jap voor.
  5. Voor 3000 euro heel de rambam??
  6. De Jeep staat ook op marktplaats Voor Jeep liefhebbers 3150 mag hij weg. De spullen beginnen in de weg te staan vandaar. Het is geen nieuwe maar een prima rijdbare auto. Plaatwerk en lak heeft aandacht nodig maar bodem is niet ouder dan een goed jaar blok etc. allemaal goed.
  7. Ik kan door een motorongeluk slechter uit de voeten en krijg geen 2 auto's meer bijgehouden. Ik moet dus helaas mijn Chief weg doen. Ik wil hem eerst hier aanbieden omdat ik hier mijn eerste tips en trucs gehad heb. Chief Cherokee, bodem tot de voorstoelen vervangen door een nieuwe, radiator wordt vandaag met nieuw binnenblok geplaatst, nieuwe remklauwen achter, dit jaar een beurtje gehad en pakkingen. Ik ben er volle bak mee bezig geweest maar heb fysiek de tijd er niet meer voor omdat alles wat langzamer gaat. Het blok en de bak is goed, er ligt gas in rijd perfect. Hij heet wat plaatwerk plekken, maar de bodem is dus helemaal gedaan zie http://www.lenpcustoms.mijnalbums.nl/. De auto is wel 100 punten goed rijdbaar. Ik heb er nieuwe rubbers voor de portieren bij en voor de achterklep, een extra motorkap, achterklep, portieren, ruiten voor de portieren, al het chroom is nog gedemonteerd maar zoals op de foto's te zien is is het nog netjes. De achterklep gaat niet electrisch open maar ik heb een systeem met een handzwengel erbij en nog veel meer. Heeft er iemand interesse mail dan gerust, de auto mag weg voor 4000 of een bod in de richting.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...