Spring naar bijdragen

CJ 7 1980

Forum member
  • Aantal bijdragen

    59
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-7
  • Bouwjaar
    1980

Recente profielbezoeken

1,626 profielweergaven
  • Ab

CJ 7 1980's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoe kan ik de foto's plaatsen zodat deze gelijk groot in beeld komen?
  2. Tank en tankhouder nieuw gespoten en voorzien van rubber stroken. Op deze manier geen staal op staal.
  3. nieuwe 2,5 inch bladveren gemonteerd (uiteraard eerst netjes gespoten i.v.m. de amerikaanse hobby lak) en samen met de assen en nieuwe Chroom velgen op 33 x 12.5 R 15 gemonteerd aan het frame.
  4. assen na gekeken en voorzien van nieuwe keeringen en olie en uiteraard een leuk kleurtje gegeven
  5. Jeepparts verkoopt geen zijpanelen omdat deze gewoonweg te duur zijn. Ik kon beter een Wrangler body pakken. Echter ben ik daarvoor al iets te ver. Heb namelijk de body geheel laten stralen en in de grondlak gezet. Zie de afbeeldingen. Ben van plan het plaatwerk dan toch maar zelf te maken. Is bij een jeep ook nog goed te doen.
  6. Okay bedankt, Bij 4wd heb ik mijn bladveren en stoelen gekocht maar als ze in NL ergens te koop zijn heb ik dat liever. Zal eens informeren naar de kosten.
  7. Ben momenteel alweer verder met de opbouw van dit project. De foto's en het commentaar zal ik spoedig posten. Heb de foto's namelijk op een andere computer staan. Voor de boddy van de Jeep ben ik op zoek naar plaatdelen. Ik zoek de Linker en Rechter dorpel. Of de gehele zijkant van de Jeep. Nieuwe voorschermen, achterklep en frame voor de voorruit heb ik inmiddels. Kan ik deze ergens bestellen/kopen? Of zal ik dit zelf moeten maken?
  8. Okay bedankt, hierbij een aantal afbeeldingen van het frame. Compleet laten stralen en hier en daar nieuwe stukken in moeten zetten.
  9. Heb de jeep volledig uit elkaar gehaald en kwam steeds meer narigheid tegen. Uiteindelijk had ik het frame over. Deze heb ik laten stralen en het laatste deel vervangen. Zie afbeeldingen. Vervolgens gespoten en van binnen vol laten lopen met wax / holle ruimte beschermer.
  10. 2 jaar geleden heb ik een CJ 7 uit 1980 gekocht met de bekende problemen zoals roest, lekkage, bak problemen en een aantal electrische mankementen. Hier heb ik die zomer nog lekker mee rond gereden om hem in de winter op te knappen. Echter niet af gekregen voor afgelopen zomer een waarschijnlijk ook niet voor de aankomende zomer. Het opknappen is iets uit de hand gelopen. Het gaat nu om een volledige restauratie.
  11. Ik heb ervoor gekozen om de bak te laten reviceren omdat wij de auto voornamelijk voor de zonnige dagen gaan gebruiken en het terrein niet ingaan . Af en toe een aanhanger er achter zal waarschijnlijk wel kunnen met deze bak.
  12. Heb je ook een goed adresje voor deze RE of BDS verenlift? Ik hoef niet speciaal verstelbare dempers als andere voordeliger zijn.
  13. Inmiddels mijn gehele Jeep uit elkaar gehaald. Frame gaat aankomende week naar de straler waarna ik her en der wat laswerk kan verrichten. De versnellingsbak en tussenbak worden op dit moment door een bekende gereficeerd (sprong uit zijn 2e en ging moeilijk in zijn 4) Daarna wil ik het onderstel weer deels opbouwen nadat alle assen, stangen etc nagekeken en ik kleur zijn. Ik wil eigenlijk kiezen voor 2,5 inch verenlift + 2 of 3 inch body lift zodat ik er 33ers onder kan zetten. Nu wil ik ergens een complete 2,5inch verenlift bestellen. Bij ASP-Eberle hebben ze het merk Explower Pro Comp met MX schokdempers voor 1.210 euro Is dit een goede set voor dit geld? of heeft er iemand aanbevelingen? Naast deze verenlift wil ik meerdere onderdelen bestellen zoals achterklep, staalwerk om de voorruit etc. Wie heeft er aanbevelingen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...