Spring naar bijdragen

Jeepie Cinda

Forum member
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Jeepie Cinda geplaatst

  1. Maasbach had twee steekassen vervangen. Bij 1 ervan is "iets" (ik moet hem nog persoonlijk spreken) scheef is gaan zitten en het geluid produceerde. Daarom was het over als de achterremmen "uit" stonden. Er is dus iets met het vervangen van de steekassen niet helemaal goed gegaan neem ik aan. De kosten weet ik nog niet. Die hoor ik nog. Maar hij rijdt weer. bedankt voor het meedenken.
  2. Hij staat bij Maasbach en zelfs die heeft dit nog nooit meegemaakt.... Als hij de achterremmen uitschakeld is het over. Dus het heeft iets met de achterremmen te maken zou je denken. Het loopt alleen aan als je vooruit rijdt en de rem even intrapt en dan begint het en wordt steeds harder hoe dieper je het pedaal intrapt.
  3. Hallo, bedankt voor je reactie. Het gekke is dat als je achteruit rijdt en remt het geluid niet optreed. Zegt je dat iets misschien?
  4. GC 1994 limited De remmen zijn goed, en als je remt hoor je aan de rechterkant iets aanlopen onder de auto wat haperend schuurt???? Wie heeft er een idee?
  5. GC 4.0 1994. Mijn airco twee maanden geleden laten bijvullen. Van de week rook ik ineens een rare lucht in de auto die waarschijnlijk de vloeistof uit mijn airco moet zijn. Die doet het nu niet meer. Iemand ervaring hiermee?
  6. Wie weet wat het ongeveer kost om de visco te vervangen voor een GC 4.0i uit 1994?
  7. Hallo, ik zou je vrijdag nog even bellen zodat je er aan herinnert zou worden de cover mee te nemen. Ik geef vrijdag de hele dag les dus lukt het niet echt om te bellen. Daarom dit mailtje. Zondag komen we hem ophalen. Tot dan. groetjes Marianne
  8. Hi, Dat zou fijn zijn. Waar zou ik die dan kunnen ophalen? m.vr.gr.
  9. Wij komen zeker kijken. Heb precies 1 week mijn Jeep. Nog veel te leren dus.
  10. Gezocht voor mijn GC 4.0i uit 1994 met grijs leder intereur de Bagage cover wie kan mij hier aan helpen of heeft een tip. groetjes Jeepie Cinda
  11. Onder mijn ferrarirode GC 4.0i limited zitten nog winterbanden. Welke zomerbanden zijn het fijnst om op te rijden als je veel snelweg gaat doen? Wil met de jeep naar Frankrijk en Spanje deze zomer.
  12. Dank je wel, Ik heb de Jeep gekocht en laat hem even checken bij Maasbach. Weet je hoe ik aan een usermanual kan komen GC 4.0 i 1994 groetjes Jeepie Cinda
  13. Sinds vandaag ben ik de trotse eigenaar van een ferrari rode GC 4.0 i uit 1994. Heb ik altijd al willen hebben en hij staat nu op mijn oprit te glimmen. Maar. er zit geen boekje bij en het is mijn eerste Jeep dus is het best handig om na te kunnen kijken hoe e.e.a. zit. Kan iemand mij zeggen hoe ik hier aan kan komen? Bij voorbaat dank.
  14. Heb een grand cherokee 4.0i Limited van 1994. Als je na een stuk snelweg op een parkeerplaats zachtjes de bocht om gaat en inparkeert lopen de achterwielen ergens op vast en bonken. Als ik rechtdoor rij is het over? Iemand een slim idee?
  15. Ik kan een Jeep Grand Cherokee 4.0 i Limited uit 1994 kopen met 180.000 km op de teller. Wat zijn de details waar ik op moet letten? Waar moet ik rekening mee houden wat rond deze tijd vervangen moet zijn of moet worden vervangen? Tips zijn welkom! Het wordt mijn eerste Jeep. En wie weet een goede garage tussen Amersfoort en Utrecht voor deze Jeep te onderhouden? Heel erg bedankt alvast.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...