Spring naar bijdragen

Bert Mulderij

Forum member
  • Aantal bijdragen

    29
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-7
  • Bouwjaar
    1980

Bert Mulderij's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. hmm krijg trek aan een peukie

  2. Toch besloten om de cj7 te houden, is toch wel zonde om nu al weer weg te doen plus dat het heerlijk rijden is met dat mooie weer de laatste tijd. En wat dat sleutelen betreft heb ik besloten om me daar wat meer tijd voor te gunnen het hoeft niet in 1 keer klaar ook heb ik even wat hulp ingeroepen van een expert inzake het stroom gedeelte, deze gaat mij eerdaags nieuwe bekabeling aanleggen, dus wie nog een goede kabelboom heeft liggen ik houd me aanbevolen. Zelf ben ik nu begonnen met wat roest weg te werken, er kwamen hier en daar wat blaasjes tevoorschijn echter tot dusver nog geen echte rotte plekken kunnen ontdekken dus dat valt tot dusver mee. Maar goed met andere woorden dit draadje kan op slot.
  3. Hond krijg je er niet bij
  4. is natuurlijk geen topstaat
  5. Plaatwerk is in redelijk staat hier en daar zitten wat blaasjes maar lijkt me niet rot.
  6. Bert Mulderij

    Te Koop Cj7

    Hallo mensen, Ik heb na een vrij korte periode besloten om weer afstand te doen van mijn Jeep CJ7, ben er achter dat sleutelen toch niet echt mijn ding is en het ontbreekt me ook wat teveel aan tijd. Mah heb toch al wel lol gehad van het ding dus das ook wat waard, het is geen top auto maar wel een goede auto met zeker een goede motor (80000 km) die door de vorige eigenaar is vervangen, dit is echter niet aantoonbaar. Ook werken de olie temp en benzinemeter niet hebben het wel gedaan maar vielen laatst zo weg ik denk ergens iets in de bekabeling ook springt ie af en toe uit z'n 2e versnelling. Verder rijd het ding als de brandweer en zit er nog dik 1,5 jaar apk op. Heb zelf in Feb 5700 euro betaald bij Hofman plus afleveringskosten, ik vraag zelf 4900 euro, hoef er niet rijk van te worden en wil er nu toch wel graag snel af want ik heb weer wat nieuwe plannen. Zal binnenkort nog wel even wat detail foto's maken en plaatsen.
  7. Heb ook zekerings kastje ff doorgemeten maar er staat geen stroom op ign lps gedeelte op geen van beide kanten van de zekering. http://www.civilianj...gau.htm#Warning
  8. Hallo mensen kan mij misschien iemand vertellen hoe je precies de oliedruk meter aansluit ik dacht dat er alleen een kabeltje van de censor naar de meter liep en een (fase) stroomdraadje maar ik heb 5 aansluitingen op de meter waarvan er maar 2 zijn aangesloten waarvan op beide ook geen stroom staat vind dit een beetje wazig In het begin sloeg de meter wel uit maar stond continu op 8 dus uiterst rechts, maar van het ene op het andere moment deed ie niks meer?
  9. Haha nop ik laat je lekker raden

  10. Neem aan dat dit voor een cj7 uit 1980 ook geld, want nadat mijn meter continu voluit sloeg tijdens het rijden ligt ie nu na enkele week ineens dood in de hoek, verder kan ik geen enkel verschil aan de motor vernemen loopt als een zonnetje. Dus deze week maar eens even deze raad opvolgen en checken, handig zo'n forum.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...