Spring naar bijdragen

nekafm38a1

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    M38A1D
  • Bouwjaar
    1960

nekafm38a1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. De motor aan de praat gekregen (met behulp van een forumlid), startte goed en liep daarna als een zonnetje. Eindelijk ook de jeep maar op marktplaats gezet, je kan me pm'en voor foto's
  2. Nee er zit voor mij geen emotionele waarde aan, integendeel. Zou er heel graag vanaf willen! Het starten is niet gelukt. Ik kon de massaschakelaar niet vinden. Alleen de schakelaars midden op het dashboard, maar die deden niks voor zover ik kon zien. Het grappige is dat ik niet compleet a-technisch ben (ik heb zelf een Amerikaanse oldtimer waar ik in het verleden ook zelf aan sleutelde) maar dit ding is voor mij een compleet raadsel. Als iemand zin heeft om te komen kijken (en hem eventueel voor een leuk prijsje mee wil nemen), word ik erg blij!
  3. Hallo,

    Ik ben wel geintreseerd in de Nekaf die je te koop hebt staan, wat is de prijs die je in gedachte hebt voor deze auto.

    Graag verneem ik een reactie.

    groet Ruward.

    ps, ik weet niet hoe je hem moet starten, vaak moet je de stroom erop zetten, dmv sleutel en dan druk je een knop in om hem te starten, maar waar die bij jou zit weet ik niet.

    hoi.

  4. Hallo allemaal, Aangezien mijn vader is overleden heb ik een Nekaf M38a1 te koop. (Eventuele geinteresseerden kunnen zich per PM melden) Nu heb ik een vraag: hoe start je zo'n Jeep? Ik heb er wel eens in gereden maar toen had mn vader hem al gestart, ik heb werkelijk geen idee hoe dat moet als ik naar het instrumentenpaneel kijk. Ik hoop dat de accu nog goed is, maar goed, dat merk ik wel als ik hem probeer te starten. Reacties zeer welkom!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...