Spring naar bijdragen

daan83

Forum member
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    brabant
  • Interests
    jeeps

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-7
  • Bouwjaar
    1980

daan83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. het is inmiddels op gelost. plaatje is ook terecht. (nummers stonder er niet in. worden er toch door iemand zelf er in geslagen zullen wel zien wat de rdw er van vind.. bedankt voor de hulp
  2. ik wil graag een hard top dak repareren. nou wil ik graag een andere achter klep er op. kleur maakt niet uit het liefst zwart maar spuiten en of schuren vind ik ook niet erg.
  3. kan ik nog iets doen om het proces iets te versoepelen? wd40 of iets anders kloppen met een hamer ? hij zit echt heel vast . of ik moet iets vergeten zijn... een schroefje over het hoofd gezien. dit is voor mij de eerste keer dat ik een slot van een auto vervang..
  4. ok bedankt ja ik heb 2 stuur trekkers 1 met 3 klauwen en 1 met 2 ik moet ook zeggen ook een beetje door het stuur gaat die stuur trekker steeds schuin en dat is niet goed ik heb dit al proberen te voorkomen met tai rips dit hielp wel maar niet voldoende. klopt het dat ik voor ik het stuur er af ga halen ook nog niets onder het knopje van de toeter moet doen of is dat er na pas?
  5. ik heb inmiddels al een uitgebreide uitleg gevonden op dit forum.
  6. ik heb een vraagje hoe kan ik het contactslot in het stuur vervangen. ik heb geprobeerd het stuur er af te krijgen. is nog niet gelukt !. ik heb daar voor zoon (kurken trekken) stuur trekker gebruikt om het stuur er af te draaien ok dit was met geen mogelijkheid in beweging te brengen heeft iemand tips hoe ik dit zo handig mogelijk aan kan pakken. bedankt al vast
  7. wat wilt u er voor geven? voor een werkende.
  8. oh jee. ik ben nu zelf toch best bang dat het chassis nummer er helemaal niet in zit. we gaan het chassis nu maar schoon maken en zoeken... heb tot nu toe nog niks gevonden.
  9. beste.

    we hebben er geen kenteken bij hij is zwitersers en gekocht bij een nederlandse handelaar. waarom is het een probleem graag wat meer uitleg

  10. heb een cj7 gekocht,. nou kan ik nergens een type plaatje vinden heb hem bij een auto bedrijf gehaald en die man zij dat na 20 jaar die dingen gewoon wel eens kwijt raken. ik kan verder nergens anders in de auto nummers vinden alles alleen wat stickers op de ramen. heeft er iemand nog tips voor mij voor ik naar de rdw ga.
  11. kan ik hem ook gelijk al vast spuiten in de gewenste kleur ?
  12. ik heb het antwoord al. ik moet naar de rdw gaan met me 6 cilinder. omzetten naar nl kenteken. schorsen. met 8 cilinder v8 er in zetten. weer terug naar de rdw keuren en het is klaar? dit is het antwoord dat ik van de rdw kreeg en ook van de auto dealer. mocht iemand hier iets aan toe te voegen hebben hoe het nog makkelijker gaat hoor ik het graag. kosten voor het over zetten van de motor bij de rdw waren rond de 60 euro.
  13. graag zou ik wat meer info hebben ik heb een auto gekocht met zwitserse papieren rijdend. een cj7 met een 6 cilinder er in. ik heb een 8 cilinder motor thuis liggen. mag ik die er in zetten en zo ja wat gaat me dat kosten om hem te laten keuren? (naar nederlandse kenteken heb ik uit gezocht 125 euro) maar ik wil dus naar nl kenteken en met 8 cilinder v8 en mag het überhaupt graag hoor ik meer
  14. daan83

    Invoeren.

    Beste Gerrit bedankt voor de info echt super handig dit forum he ! ben als beginner al weer een hoop te weten te komen. zal het zelf nog even uit zoeken en als alles bij de rdw gelukt is laten weten hoe het gegaan is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...