Spring naar bijdragen

Surfersjaak

Forum member
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Surfersjaak

  • Verjaardag 22/03/1976

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    surfing and cruising. sleutelen aan Vans, wagoneers en hotrods.

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wagoneer
  • Bouwjaar
    1986

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Surfersjaak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Weet iemand of nieuwe remschijven van een 74er ook onder die van een 88 of 91er passen? Of is er in de tussentijd toch wat veranderd? thanks!
  2. Klinkt als een topauto naar mijn mening!
  3. Ik heb een 88'er en dat zijn ook gewoon de "normale" stofhoezen. Dus in de remklauwen is niets veranderd. Misschien heeft iemand er andere remklauwen opgezet? Of bel even naar wagoneer.nl die weten wel veel. succes!
  4. Hoi Gerrit, Ik heb ooit een 88er gekocht die ook erg mooi uitzag maar toch wel zijn dingen had. En uiteindelijk heb ik er voor gekozen om body off te restaureren en alles vernieuwd. Een wagoneer heeft uiteraard ook zijn slechte punten. Om er ff een paar te noemen: Links en rechtsonder de vooruit roest. links en rechtsonder achterzijruiten roest. Vloerdelen voor bij de voeten Hoeken achter bij de achterbank/ wielkas. hoeken achter het achterwiel zijn vaak beetje geroest. Dorpels binnen en buiten ff checken. onderkant deuren. Chassisbalk waar de tank hangt kan doorgerrot zijn door vuil wat blijft hangen daar. Bodymount rubbers gaar. De rubbers waar de body op het chassis hangt. Als die erg gaar zijn kan zelfs je chassis daar door zijn. ramen die niet electrisch meer open gaan. Vaak ook achterraam die het niet doet. Motorisch hoor je al wel snel... Automaatbak ff olie ruiken, Mag niet verbrand ruiken. Dit zijn de dingen waar ik altijd op let als ik er eentje aanschaf. Succes!
  5. ga ik daar even kijken wat ze allemaal met een 360 blok doen...
  6. graag wil ik mijn motor uitrusten met een edelbrock intake en Cab. Weet iemand hier wat het lekkerste rijdt op een 360 blok? Ik heb al amc 360 headers by Hedman.
  7. Hallo, graag wil ik mijn motor uitrusten met een edelbrock intake en Cab. Weet iemand hier wat het lekkerste rijdt op een 360 blok? Ik heb al amc 360 headers by Hedman.
  8. Ik heb mijn 88'er op een oldtimerchassis gezet. alles nieuw nu. En het is naar mijn mening een makkelijke klus, mits je geen twee linkerhanden hebt natuurlijk. En qua tijd... als je je boosmaakt lukt het je makkelijk binnen een week. Ik heb mijn 88er body op een 79er chassis gezet. Dus alleen een chassisswap. Rest 88er gehouden. Enige aanpassing is dat je de stabilisatorstangpunten (van je assen)op je oudere chassis moet overzetten.
  9. ook mooi verlaagd! http://www.amerikaanseautopagina.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=57463
  10. Ben bijna klaar met de vervanging van mijn oude chassis door een zgan. Enige dat niet mee zat waren de bouten waarmee de body aan het chassis vast zat. Ben nu bezig met het vernieuwen van de de remmerij en het vervangen van alle rubbers... Ik dacht een moeilijke klus maar valt reuze mee. Body heb ik met de deuren er nog in nu op stapels banden liggen. Heb een paar aanpassingen moeten doen doordat ik van een 88'er naar een '79er chassis ben gegaan. Volgende week bodemplaten er inlassen en dan kan ie wie in elkaar gezet worden. Project is op foto gezet.
  11. Hoi Arie, een nieuw werkhandboek van Haynes heb ik laatst besteld via bol. was incl. verzenden 26 euro. binnen 2 dagen thuis. En succes met je zoektocht naar een goede wagoneer! Sjaak
  12. Ik kan een nieuwe complete poly urethane rubber vervangings set voor een Jeep Grand Cherokee 1993 - 1998 overnemen. Dit houdt in de rubbers voor de bladveren, de rubbers voor de stabilsator stang voor en nog meer. Weet iemand of dat te gebruiken is voor een grandwagoneer uit 1988? Ik kan het nergens vinden op het net. Thanks!
  13. Heb een trekhaak nodig voor vervoer van een en ander...Ik kan een trekhaak overnemen van iemand die hem onder een 94er jeep cherokee had zitten. Ik wil hem zelf onder mijn wagoneer plaatsen. Weet iemand hier of dat past? Thanks! Sjaak
  14. Heb via dit forum een hele mooie site gevonden waar je alles kan kopen voor je wagoneer. www.teamgrandwagoneer.com Heeft iemand ervaring met het bestellen in amerika. Ik heb de mensen van de site gemailt met de vraag wat de shipping kost enzo. Enige antwoord dat ik krijg is dat ze naar NL Verzenden. Ik neem aan dat daar nog behoorlijk wat kosten bij komen voor de shipping enzo? Hoe kan ik het beste bij hun bestellen? thanks! Sjaak
×
×
  • Nieuwe aanmaken...