Spring naar bijdragen

edgar

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over edgar

  • Verjaardag 14/05/1956

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1985

edgar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Mijn radio in grand cherokee 2001 geeft "no rds" aan en ontvangt geen enkele zender. Wie weet raad?
  2. Auto is vanuit USA in Frankrijk ingevoerd. Nieuw nummer erin laten slaan is het probleem niet maar moet dan weer terug naar RDW, en het is ook zonde van die €. 90,00 als het er wel instaat. Wellicht dat er origineel (USA) geen ingeslagen nummer instaat en dat ze in Frankrijk een VIN plaatje (op schutbord en achter voorraam) voldoende vinden. Maar als iemand mij de locatie kan vertellen waar het nummer normaal staat dan gaarne bericht.
  3. Vandaag met mijn cherokee xj laredo 1985 naar RDW geweest voor de invoer. Ik was ervan uitgegaan dat de mannen daar wel over gegevens beschikken om de plaats van het chassisnummer te kunnen lokaliseren. Dat was echter niet het geval en zij deden ook niet echt moeite om het te vinden, ben zelf ook nog in de weer geweest met een krabber maar zonder succes. Moet nu weer een keer terugkomen voor het inslaan van een nummer (€.90,00 extra). Volgens zeggen moet er toch een ingeslagen nummer ergens staan. WIE KAN MIJ VERTELLEN WAAR?
  4. Hallo ,

    heb wellicht wel interesse in V6 2.8 afhankelijk van staat en prijs.

    MVG

    Edgar

  5. Hallo heb recent gekocht een cherokee 12-1985 waar origineel een V6 2.8L motor voorin ligt maar deze ligt momenteel gedeeltelijk gedemonteerd achterin de auto met naar het schijnt krukas problemen (lagers etc.) Mijn vraag is wat is het handigste: De originele motor (V6 2.8L) laten reviseren of bijv. een meer gangbare 2.5 L of zelfs een diesel erin zetten. Auto moet nog wel ingevoerd worden dus e.e.a. moet wel aan de eisen van RDW voldoen. Weet iemand een goed revisie bedrijf of goede ruilmotoren en kostenindicatie.
  6. Edgar,

    Heb je interesse in een 2.8V6?

    Marc

  7. Hallo, Ben in bezit van XJ 1985 met V6 2.8 motor welke defect is. Mijn vraag is of de 4.0 HO motor zonder aanpassingen in plaats van eerdergenoemde 2.8 motor te plaatsen is? En zo niet welke aanpassingen dan eventueel nodig zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...