Spring naar bijdragen

PeterCZ

Forum member
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door PeterCZ geplaatst

  1. He, waar is de reactie nou gebleven, nog iemand ene idee wat het gieren is? En hoe te verhelpen?
  2. Hoi allen, na de opgeloste problemen met mn tussenbak en achterfdiff, de volgende vraag: Moet er ook LS in mn voordiff? Het betreft een GC uit 94, 4 liter 6 cil. Naar mijn idee maakt het in het vooronder namelijk een licht gierend geluid. Gr, Peter
  3. Yup, en die kan je hier kopen: http://www.cargoods.nl/shop/deurvergrendeling/
  4. Nog makkelijker: http://www.cargoods.nl/shop/deurvergrendeling/66-klapsleutels-met-aansturing-voor-centrale-deurvergrendeling/ Deze gaat er dus in. Startonderbreker heb ik niet nodig, als ze hem willen stelen dan doen ze maar. Met een klikje openen en sluiten daarentegen, is wel handig
  5. Hij doet niks, heb de wegenwacht maar gebeld Is er over 10 minuten edit: probleem is opgelost. De handzender ( heb er maar 1) van de startonderbreker is defect, Doorverbonden en hij doet het weer!!!!!! Nu maar op zoek naar een nieuwe handzender ( keystop cat 4), zal wel lastig worden. Anders een totaal nieuwe startonderbreker = €€€€!!!! Bedankt allen, topic kan dicht wat mij betreft.
  6. Je bedoelt: Beide polen eraf, even tegen elkaar houden en terug erop?
  7. Ik heb zojuist ook buiten staan pielen en heb dezelfde klachten. vanmiddag is er een nieuwe accu ingegaan en mn vrouw is gewoon naar huis gereden. Wilde hem net starten en hij doet het niet , de afstandbedinening van de centrale deurvergrendeling/ startonderberker werkt ook niet. heb wel spanning en met een hulpstart accu doet hij ook niks. Moet ik,de startonderberker resetten ofzo?
  8. Dat komt omdat ik me op het verkeerde been had laten zetten door een algemene ( niet-Jeep) garage.
  9. Nou, het was dus idd de tussenbak!! Jeebees in Tilburg hebben het netjes gemaakt!!
  10. Zal ik zeker doen, bedankt alvast aan allen. PeterCZ
  11. Weet ik niet precies, maar zij zouden het moeten weten. De handelaar waar ik de Jeep heb gekocht zal het gaan betalen, dus we zien wel.
  12. Ja, maar daar is zo 1,2,3 niets aan te zien. Volgens de monteurs zou het echt het differentieel moeten zijn. Dat moet er toch voor zorgen dat de beide achterwielen onafhankelijk van elkaar draaien ? Nou , dat doet hij dus niet, is gespert
  13. Niet alleen op het gras hoor. Ook op de weg, maar we hebben getest op het gras om te zien welk wiel wanneer spint. De handelaar is nu samen met de garage op zoek naar een goede gebruikte achteras
  14. Ruud, nieuwe olie zit er al in, incl de toevoeging en heeft niks geholpen. Het is geen kraken, maar een volledig sperren van de achteras. In scherpe bochten draait het binnen ( achter)wiel even hard als het buitenwiel. Dit terwijl er geen diflock op zit.
  15. Ik heb de auto gekocht bij een handelaar en hij zou " goed " zijn. Toch waren er de klachten van het " wringen" in korte bochten met een hoop bijgeluid. Het lijkt wel of de achteras 100% gespert wordt. Als hij koud is doet hij het niet, maar na 10 minuten rijden is het vreselijk. Na zoeken op het forum en het raadplegen van een jeepspecialist, zou de tussenbak ( visco) defect zijn. Ik terug naar die handelaar en die wil het graag oplossen voor mij. De Jeep naar de garage gebracht ( ze doen al het werk voor hem, en zijn bij mij bekend), daar is geconstateerd dat de achteras ( differentieel) kapot is. Ook op zachte ondergrond( gras) slipt het achterste binnen wiel door. Ook op de brug met de achterwielen vrij hebben ze hem getest. Het maakt me verder niet veel uit, die handelaar zal het voor me gaan oplossen..... Ik hoop heel snel, want we willen graag rijden.
  16. Bedankt allemaal, intussen ben ik erachter gekomen dat het niet de tussenbak ( visco) is maar dat het achter differentieel verrot is. Iemand nog tips???
  17. Dat is niet zo duur, maar dan zit hij er nog niet in. Is onbegonnen werk voor mij, ik zal toch naar een garage moeten denk ik.<_<
  18. Tja, wat dan? Wat kost een nieuwe/ gereviseerde dan?
  19. PeterCZ

    Even Voorstellen..

    Hoi, Peter hier uit Tilburg. Sinds 2 weken een hele mooie Grand Cherokee in het bezit waar mn vrouw mee gaat rijden. Voorlopig dus niet want de tussenbak ( visco) is gaar bleek later.
  20. Hallo medeJeepers, Sinds kort in het bezit van een Grand Cherokee, 4 liter 6 cilinder uit 1994. Na het afstruinen van dit forum en navraag bij een Jeepspecialist ben ik erachter dat de tussenbak ( visco) defect is. Mijn vraag aan jullie is wat een redelijke prijs is voor een goede gebruikte tussenbak. Of weet iemand mischien een goed adresje hiervoor ( Omgeving Tilburg) Of is een echte revisie beter? Veel vragen voor een eerste post, maar ik ben nogal ongeduldig en wil graag rijden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...