Spring naar bijdragen

janno

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over janno

  • Verjaardag 12/08/1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    schiedam

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1991

janno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Verkocht, Slotje....en succes aan de nieuwe eigenaar (actief op dit forum)
  2. Nog meer foto's... Uploaded with ImageShack.us en... Uploaded with ImageShack.us
  3. Foto: Uploaded with ImageShack.us
  4. Ola, Met pijn in het hart moet ik afscheid nemen van mijn XJ. Na anderhalf jaar wint mijn portemonnee het van mijn gevoel.....Oftewel de APK keurmeester won deze strijd. Signalement: Jeep Cherokee XJ 4.0 HO KM stand is 240.xxx (specifiacatie volgt) Kleur bordeaux rood dito kleur velgen (honingraat volgen) Niet moeders mooiste meer, edoch hij heeft mij nimmer laten staan... 3 inch verhoogd, staat dus wat hoger op de pootjes dan de standaard XJ. Het interieur is niet best maar functioneerd. Een onverlaat heeft in het verleden mijn radio ontvreemd...helaas heeft de onbekend gebleven dader dit gedaan met een kniptang, ipv het lostrekken van de stekkertjes. Wat is de reden van verkoop? Afkeur op de voortrein (stabilisator stangen...pitarm....) plus een scheur in het uitlaatspruitstuk. Reparatie van die punten is het voor mij niet meer waard. Maarrrrrr......wat zijn de pluspunten, want hierboven klinkt niet als een verkooppraatje: De bandjes zijn nog prima oke....ongeveer 8000 km mee gereden....kunnen nog wel even mee....motorisch loopt het wel oke....schakelt soepel. Dus.....Als er iemand 500 euro voor over heeft om de goede delen van dit beestje af te halen en te gebruiken om een prima cherokee te bouwen hoor ik dat graag. Of om hem op te knappen natuurlijk. Auto staat in Den Haag en is rijdbaar (kan dus ook voor de cross gebruikt worden)....voor de RDW adepten onder ons het kenteken: 35-GF-BN. Prijs kan, beperkt, over gesproken worden. Foto's volgen.
  5. Buiten de XJ een Ford Fiesta 2009, zonder pit maar met prima stuurgedrag.
  6. janno

    Voorstoel xj

    hmm daar zit wat in natuurlijk Bedankt voor de tip..
  7. janno

    Voorstoel xj

    hmmm..jammer dat LV bij mij het meest aan vervanging toe is.
  8. janno

    Maasvlakte nu echt dicht ?!

    Toch maar even rap wat zand happen dan.
  9. janno

    Voorstoel xj

    Beide voorstoelen zijn ernstig versleten, leer is gescheurd. Gaat dan om de kleur beige.
  10. janno

    Voorstoel xj

    Jeepers, Foto's van mijn Jeep. Karretje is door de vorige eigenaar de hoogte ingeslingerd. Van binnen is de bekleding van de voorstoelen beschadigd. Iemand toevallig nog een zetel in een schuur staan ?<_<
  11. janno

    Even Voorstellen..

    Even voorstellen dus. Mijn naam is Janno en sinds een week in het bezit van een bordeaux rode Jeep Cherokee 4.0 LTD uit '91. Karretje is een inch of 3 in de hoogte geschopt door 1 van de vorige eigenaars, zitten AT bandjes onder al met al maakt het geheel een verzorgde induk. Zit hier en daar wel wat werk aan, al is dat voornamelijk optisch (gelukkig). Ben geen techneut en nog op ontdekkingsreis in en onder de Jeep, wie weet wat er boven water komt. J.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...