Spring naar bijdragen

qatari

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over qatari

  • Verjaardag 22/04/1987

qatari's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik ben die website al eens eerder tegen gekomen, maar kon hem er niet tussen vinden. Ik heb hem nu gekocht via e-bay. 2 euro 50. Krijg je een linkje toegestuurd waar je het pdf-filetje dan van kan downloaden. toch bedankt!
  2. Ik heb precies hetzelfde probleem. Als ik de deur open met mijn afstandsbediening gaan de ramen en de stoel in een onmogelijke positie staan. Elke keer moet ik dus alles opnieuw instellen. Op mijn afstandsbediening stat op de voorkant gewoon unlock en lock en op de achterkant staat: drivers door press once en all doors press twice. Ik begin het ondertussen echt iiritant te gaan vinden, heeft iemand een oplossing?
  3. beste larsjonk, dus als ik het goed begrijp heb je alleen dat stekkertje schoongemaakt en je probleem was opgelost? Ik heb namelijk ongeveer het zelfde probleem. Hij geeft steeds aan dat de kofferbak open is, maar dat is ie dus niet. Ik begin onderhand dat piepje behoorlijk irritant worden, voornamelijk als ik offroad ga en de auto nogal heen en weer wordt geschud. groetjes
  4. Hallo iedereen! Ik ben op zoek naar het instructieboekje voor mijn jeep grand cherokee uit 1998. Ik woon in Qatar en heb de Jeep hier gekocht, er zit een boekje bij, maar die is in het arabisch en die taal heb ik nog niet helemaal onder de knie, haha. Heeft iemand het boekje misschien digitaal? Of weet iemand waar ik die kan vinden? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...