Spring naar bijdragen

Wizard

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Wizard

  • Verjaardag 11/07/1972

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2000

Wizard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Beste Jeepers, Ik ben op zoek naar een goede Dana 44 steekas Rechts Achter C-clip voor mijn 1997 ZJ. Heeft iemand er misschien nog eentje liggen of weet iemand waar deze nog te halen zijn zonder meteen de hoofdprijs te moeten betalen? Alvast dank!!!
  2. Hallo, Ik ben op zoek naar naafdoppen voor mijn standaard 1997 16 inch Grand Cherokee velgen, je weet wel die met die Y spaken. Kan ze echter nergens nog vinden. Iemand een idee waar deze nog te halen zijn? Alvast dank!
  3. Laat maar ff weten, Groeten, Klaas
  4. Ik ben nog op zoek naar bikinitop, dusterdeck en softtop voor mijn yj. Liefst black denim. Heb jij nog steeds wat liggen of ben je reeds door de voorraad heen?
  5. Wizard

    Ruilen Xj Tegen Wrangler

    Goedendag, Ik wil mijn XJ ruilen tegen een Wrangler. Het betreft een XJ uit 2000 limited edition met 259000 km op te teller. DezeJeep heeft een Prins LPG G3 installatie Onderhouds historie is aanwezig en heeft APK tot 01-11-2013. Voor foto's klik op onderstaande link http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/jeep/m713384235-jeep-cherokee-4-0-i-aut-2000-bruin.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr Voor contact mailen naar klaasouwens@live.nl Groeten, Klaas Ouwens
  6. Ik ga van baan veranderen en krijg daarbij een leaseauto. Ik weet nog niet zo goed of er voldoende ruimte overblijft om mijn Jeep te blijven rijden en wil hem eigenlijk ook niet kwijt. In deze periode zal ik er over na denken of hij weg gaat of niet. Bedankt in ieder geval voor de reacties tot nu toe!!!
  7. Binnenkort ga ik mijn XJ uit 2000 schorsen van de motorrijtuigenbelasting en verzekering. Gelukkig beschik ik over een garage waar hij droog in kan worden weggezet. De bedoeling is om hem te schorsen voor minimaal een half jaar. Zijn er zaken waaraan ik moet denken? Moet ik bijvoorbeeld de motor om de zoveel tijd laten draaien om de accu bij te vullen? Ieman een idee of suggesties? Alvast bedankt!
  8. Heb je al gedacht aan carwrapping? voor een Cherokee komt dat ongeveer op 1250 euro
  9. Mijn Manual zgt het volgende; "Als het ABS lampje gaat branden tijdens het rijden dan geeft dit aan dat een deel van het antiblokkeer systeem van de remmen niet functioneert. Het conventionele remsysteem blijft normaal werken. Zet de motor af en aan om het antiblokkeer systeem te resetten. Als het lampje blijft branden moet u uw dealer opzoeken". Welnu, het lampje is gewoon uit gegaan na het herstarten van de motor maar het probleem is juist terug gekomen. Ik heb dan ook niet het idee dat er iets mis is met het conventionele remsysteem. Het rode lampje van het conventionele remsysteem gaat in ieder geval niet branden.
  10. Hallo mede Jeepers. Ik zit met een probleempje met mijn ABS. Nog niet zo lang geleden heb ik een Jeep Cherokee Limited 4.0l op G3 gas uit 2000 gekocht. Wat een heerlijke Wagen!!! Sinds kort heb ik echter een probleempje met remmen. Bijvoorbeeld bij het afremmen van 50 km/h naar 0 km/h hoor ik als ik bijna stil sta een zoemend geluit uit het vooronder komen. Ook krijg ik een soort van feedback op het rempedaal wat Voor een ABS niet vreemd is maar wel als ik niet slip en op een rustige manier afrem. Laatst stond ik in de file waarin ik veel heb moeten remmen. op een gegeven moment stopte de ABS er volgens mij helemaal mee want er ging een Geel lampje "ABS" branden op het dashboard. Het grapige is echter dat ik daarna helemaal geen remprobleem meer had, de auto remde weer prima!!!. Toen ik kort erna ging Tanken (Uiteraard) en de auto uit en weer aangeschakeld had was het gele lampje verdwenen en het remprobleem met de ABS terug. Ik blijf met vragen achter. - Heeft dit te maken met een afstelling van de ABS? - lijkt dit juist op een onderdeel dat niet meer goed werkt? - Is die ABS niet helemaal uit te schakelen dan? - iemand wel eens het zelfde probleem gehad? Anyone??? Alvast bedankt voor de reacties!!! Greetzzz
×
×
  • Nieuwe aanmaken...