Spring naar bijdragen

RonaldS

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over RonaldS

  • Verjaardag 27/05/1980

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1999

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

RonaldS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Wegens het verkopen van mijn Jeep bied ik aan: 2 Gloednieuwe gasveren voor de motorkap. Ik had ze nieuw gekocht maar nog niet gemonteerd. Nu is de auto verkocht en heb ik deze nog liggen. Prijs: samen voor 35 euro, inclusief verzenden binnen Nederland.
  2. Nog steeds beschikbaar. Niet erg populair blijkbaar. Te duur misschien, doe een goed bod en je mag hem hebben!
  3. Hallo, ter bevestiging van het eerder gegeven antwoord, mijn WJ uit 99 draait ook 2500 toeren bij 120 km per uur. Dat zijn echte kilometers, de afwijking in mijn teller is minimaal. Verder heb ik hetzelfde fluittoontje. Zodra ik de snelweg op ga hoor ik het, lijkt uit het motorcompartiment te komen. Ik dacht eerst dat het fluiten van de lucht is maar inderdaad als ik het gas los laat dan wordt het direct minder, terwijl de snelheid dan nog hetzelfde is. Heb jij al gevonden wat het is? Ik zou het graag van je horen. mvg, Ronald
  4. Als je er nog geen hebt, heb ik er 1 voor je. Ik weet niet hoe ik die via t forum naar je toe kan sturen, dus als je een PM stuurt met je emailadres, dan kan ik hem naar je mailen. Het bestand is te groot om hier te posten.
  5. Hee, bij mij waren de originele tweeters kapot, dus die heb ik vervangen. Ik heb er een setje Pioneer tweeters ingebouwd, je ziet dat toch niet omdat ze onder het dash zitten. Prachtig geluid komt er uit. Ze zijn wel wat kleiner omdat het echte tweeters zijn en die er origineel zitten zijn ook voor middentonen. Je moet alleen even de stekkers omzetten. Succes ermee.
  6. Te koop aangeboden, een goedwerkende radio met cassettespeler uit een GC van 1999. Er is geen code nodig om deze radio te activeren. Hij heeft goed gewerkt met de standaard ingebouwde CD wisselaar, en ook met de stuurbediening. Let op: Het is een Canadese uitvoering! Dat betekent dat het frequentiebereik anders is dan hier, dus niet alle zenders kunnen ontvangen worden. Daarom ook de lage prijs van 25 euro.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...