Spring naar bijdragen

Milo

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Milo

  • Verjaardag 31/05/1973

Milo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. tijd geleden dat ik hier kon inloggen leuk weer dat t online is! Bodemplaten links en rechts compleet vernieuwd, nieuw apkaatje en weer vrolijk baggeren. Ondertussen bezig geweest met evt ombouw naar schijfrem/rembekrachtiging. Misschien paar assen van een blazer proberen, schijnt goed te passen. Bezig om te kijken welke ik nodig heb, iemand ervaring/know how?? Helaas is bij een inbraak een paar onderdelen verdwenen, daardoor weer op zoek naar een grill voor een 63er, de kleine die alleen in t midden zit en niet over de hele breedte.... laat maar weten als je er een hebt liggen die je kwijt wilt! Iemand nog op USA dag in Breda geweest, afgelopen 4 september??
  2. Hier wat pica´s voor de liefhebbers .... Utah THX! ;-)
  3. zoals beloofd een update.. de roestduivel sloeg zo hard toe dat het gaspedaal meer met mijn hak moest worden ingetrapt dan met mijn hele voet....bleek zwevend aan het tapijt te hangen.... Gelijk maar hele bodem l+r eruit en straks nieuwe reconstrueren, de remmen en stuurbekrachtiging laat dus nog even op zich wachten. Hoe kan ik foto's bijvoegen van dit klusje??? Alleen met een url in voegen??
  4. zelfde probleem paar jaar geleden gehad met 91-er. Sloeg op de meest vreemde momenten af, toerental ging plotseling omhoog bij stationair draaien. Vooral bij vochtig weer. Na heel veel zoek- en vervangwerk de CPU vervangen door een uit een sloper en geen last meer gehad. Oude CPU open gesloopt en bleek dat er vocht schade was, weliswaar alleen zichtbaar met een loep. Waarschijnlijk keer opgelopen na een te diepe waterbak Heb er nog wel een paar liggen, mag je zo mee nemen om te proberen
  5. Kijk, hier kan ik gelijk mee aan de slag! zeker nu afgelopen weekend linksvoor de olie uit de as werd geslingerd na een paar flinke zandbergjes Green bear: vooras 27, achteras 44. Bedank alvast, update spoedig! Milo
  6. dit model spreekt mij zeer aan, de klokkenwinkel nog rechthoekig, slingertje op de achterklep etc etc. In het bezit geweest van een 75er, ik ken de verschillen ;-) Nu zijn de remmen toch aan de beurt en ben aan t kijken of het loont om dit om te bouwen.
  7. Goedemorgen! Binnenkort van plan om de niet aanwezige remkrachtiging in te bouwen in Wagoneer uit '63. Helaas geen ruimte voor grote trommel bij schutbord, heeft er iemand ervaring met een rembekrachtiger op pomp van de stuurbekrachtiging? Ik heb deze wel eens gezien bij een oude Chevy. Ook wil ik de voortrommels vervangen door schijven, iemand hier ervaring mee bij een '63-er? De bestaande berichten over ombouw van achtertrommels al gelezen maar ben benieuwd of er voor de vooras extra aandachtspunten nodig zijn en evt. standaard kits te krijgen zijn. Alle tips/adresjes etc welkom! THX, Milo ps.. stuurbekrachting is ook niet aanwezig, misschien tegelijk ombouwen maar deze mis ik niet zo.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...