Spring naar bijdragen

Speedbird84

Forum member
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Speedbird84

  • Verjaardag 29/09/1984

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1998

Speedbird84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Beste medejeepers. Heb vandaag de oorzaak gevonden. Er moet ergens water binnenkomen in mijn jeep. De centrale elektrische kast rechts vooraan aan de B-stijl zat vol water. Heb alles drooggeblazen en nu is het terug in orde. Ga toch wel op zoek gaan naar een donor (als iemand die heeft....PM gerust). Morgen op zoek gaan waar het water binnenkomt. 1 ding is zeker het is niet de afwatering van de airco. Nuttige tips zijn altijd welkom.
  2. Ja maar het kan misschien een richting geven. Ik Ga morgen eens kijken wat ik kan doen en zal het hier vast en zeker laten weten. :-)
  3. Danku voor de tip, ga morgen eens kijken wat ik kan doen en anders eens bij de dealer langsgaan om hem te laten uitlezen.
  4. Beste medejeepers, Mijn jeep begon gisteren raar te doen. Toen ik hem stratte begon het airbaglampje te branden. Maar toen ik hem savonds terug wou starten stond zijn battery compleet leeg. Heb hem dat opgestart met starthulp en naar huis gereden. Toe ik hem thuis stillegde en na 10 min terug ging kijken zag ik dat mijn verwarmin aan het blazen was, dat mijn boordcomputer opgelicht was en dat het lichtje van mijn dimbare achteruitkijkspiegel brandde. Vandaar dat da accu dus leegloopt. Iemand die hier raad mee weet? Greets
  5. Beste jeepers, Is er iemand die een werkpaaltshandboek voor handen heeft van een grand cherokee ZJ? Ik heb een 2,5 diesel van 1998. Het zou zeer welkom zijn. Greets
  6. Als ik jullie een goeie raad mag geven. GEBRUIK DIE TROEP NIET!!! Je systeem zal mischien even werken maar na verloop van tijd zullen ook alle klepjes inwendig in je airco systeem verstoppen. Dit kan zware gevolgen hebben. Aircocompressor die het begeeft en dergelijke. Let er mee op. Spreek uit ervaring van in de werkplaats.
  7. Ben ondertussen begonnen met demontage van dashboard. Later zal ik de fotos op het forum zetten met de eventuele uitleg. Het is toch een hele klus.
  8. Is inderdaad een gekend probleem. Ik heb ongeveer hetzelfde maar dan nog een stap erger. Lees mijn toppic even voor meer info. Alle goeie raad is nog steeds welkom daar. http://www.jeepforum.nl/showthread.php?t=19784
  9. Ja, heb het compleet doorgeprikt. Omhoog, links rechts, met perslucht uitgeblazen. Heb zelfs de aanjagermotor uitgehaald en langs daar uitgeblazen. Zou het nog kunnen dat er ergens verstopping zit? Jeep heeft 2 jaar stilgestaan en volgens ik weet is hij weggezet toen alles werkte.
  10. Beste JEEP rijders. Ik heb een Grand Cherokee gekocht maar zit met een probleempje. Als de airco gaat dan krijg ik water binnen in het interieur. Eerst dacht ik dat de afvoer verstopt zat zoals al eerder beschreven op dit forum. Heb dan een gat gemaakt in de afvoer en die zat niet echt verstopt. Toch eens goed uitgekuist en afloopt gecontroleerd met water. Deze werkt dus perfect. Gat terug dichtgemaakt en airco terug laten draaien. Na een tijdje deed het probleem hem terug voor, je ziet dan enkele druppels lopen achter de waterafvoer. Volgens mij komt het water van hoger uit. Is hier iemand die raad weet? Heb namelijk niet echt zin om het ganse dashboard te gaan demonteren. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...