Spring naar bijdragen

stessensmaria

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door stessensmaria geplaatst

  1. :bye1:ondertussen is het binnenhalen gelukt en het probleem aan onze Jeep is opgelost. Dank aan allen die met ons mee dachten en goede raad gegeven hebben. groetjes, Maria:bye1:
  2. Beste 87 wrangler. Het lijkt mij dat je ernorm veel weet van auto's en in het bijzonder van Jeep.

    Wij zitten met een probleem met onze Jeep Grand Cherokee 2499 cc TD, bouwjaar 1997.

    De alternator laadt niet meer bij. We hadden de startmotor vervangen en vanaf toen stelt zich dat probleem. We hebben de koolborstels van de alternator vervangen en alle kabeltjes nagekeken ( die we konden vinden ), en alles uitgemeten, De spanning van de alternator loopt op maar er komt geen stroom aan de batterij. Denk je voor ons een oplossing te hebben of kan jij ons goede raad geven?

    vriendelijke groeten en al op voorhand een bedankje. Maria

  3. Hallo, JEEPIERRE, heb je de cd nog in je bezit? Geldt die ook voor een dieselversie 2499 cc? Zou het mogelijk zijn om mij daar een copie van te bezorgen? laat via dit forum iets weten en dan bezorg ik je mijn GSM nummer zodat we verder iets kunnen afspreken. We zittten met een probleem dat we niet opgelost krijgen, de alternator laadt niet meer bij. Alles waarvan we denken dat we konden nakijken hebben we gedaan, maar het probleem blijft. Alvast bedankt voor je reactie vriendelijke groeten, Maria:rolleyes:
  4. We hebben ondertussen alle kabels gecontroleerd en die lijken allemaal in orde te zijn. De alternator is getest in de wagen, stekker achter in de alternator verwijderd, spanning op kabel oranje-groen is 12 V. We hebben de alternator in de wagen getest, rechtstreekse spanning op D-plus, op D - rechtstreeks massa gezet, spanning van alternator blijft oplopen bij draaiende motor (B +). Waar loopt kabel D- ( groen - geel ) naartoe? Heeft iemand een electrisch schema van het laadsysteem van deze wagen?
  5. Bericht Na het vervangen van de startmotor, de dag nadien was de batterij volledig leeg. De alternator is volledig nagekeken en de koolborstels zijn vervangen. Ook de toerenteller doet het niet meer. Uitgelezen met een WURTH - diagnosetoestel maar dat lukte niet. Op de kilometerteller komt voor de zelfdiagnose code 12 staan.Wie heeft dit probleem ook al gehad en hoe kunnen wij het verhelpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...