Spring naar bijdragen

Sgt. Dutchy

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Sgt. Dutchy

  • Verjaardag 21/01/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.server4u.org

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Under a Dutch Rock

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1992

Sgt. Dutchy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hey allemaal Ik heb vandaag mijn eerste auto en daarmee ook jeep aangeschaft. Een blauwe Cherokee Limited, High Output uit 92. Ik droom al jaren van een auto als deze en ben extreem happy om deze nou op de oprit te hebben staan. De auto komt oorspronkelijk uit duitsland (eerste toelating) en is in 96 geimporteerd naar nederland. Nu heb ik hem met nog (maar??) 157.000km op de teller De auto is geschorst maar heeft nog tot oktober apk Eigenlijk zou hij vandaag moeten worden overgeschreven maar sinds de rdw ook last heeft van de recentelijke online certificaten hack kon dat niet) De auto is sindsdien goed onderhouden en heeft bijna altijd binnen gestaan. Maar er zijn ook een aantal dingen mis, hoewel mechanisch zover ik weet alles perfect werkt is elektrisch het een en ander wat minder... Hieronder wat foto's, ik zal in het technisch forum een topic aanmaken met de waslijst aan vragen die ik nu heb Grtz, Thomas
  2. mooie wagen maar sorry, tis net niet wat ik zoek, naar mijn idee is ie ook niet helemaal matt zwart :?
  3. hmmm.... hoeveel km heeft ie gelopen? ik neeem aan dat hij niet verhoogd is? en kan je misschien een foto posten van de zijkant en binnenkant (dashboard&stoelen)? grtz, Dutchy
  4. Handeling zonder zender: Van binnen uit alle deuren op slot doen. Daarna handmatig alleen je eigen deur open Daarna van buitenuit je deur op slot doen (en nog even checken kan nooit kwaat )
  5. ik heb (nog geen) ervaring met een jeep, maar met een wat oudere auto (waar alles nog gewoon open is) kan je gewoon rustig de hogedruk erop zetten, alleen uitkijken voor elektrische componenten (accu, zekeringen, regelaars/boordcomputers) en zorgen dat je niet het luchtfilter in spuit bij de meeste nieuwe auto's zit alles zo vol met elektronica en volledig afgeschermd dat dit meestal niet het verstandigst is (naar mijn mening) verder kom je met wat poetsdoeken, ovenreiniger (of andere ontvetters) ook een heel eind.
  6. ben zelf redelijk handig met auto's en machines, de meeste problemen zal ik dan ook wel zelf op kunnen lossen, maar omdat wij nog nooit een jeep hebben gehad (wel range rovers (die dus voortdurend kapot gingen )) en ik weet dus niet waar ik onderdelen kan vinden en of het wel betaalbaar blijft... ik heb tijd zat om eraan te klussen maar zal hem volgend jaar wel gewoon dagelijks gebruiken. Maar zolang het motorisch/aandrijving/onderstel goed is zullen de kosten niet zo ver uit de hand lopen hoop ik? de vraag prijs ligt rond de 1500 euro (volgens mij wat lager, dat moeten we nog onderhandelen)
  7. bedankt voor de reacties, We hebben hem nu even wat beter bekeken en een stukje gereden. De motor maakt een beetje tikkend geluid, niet al te hard volgens mij is het redelijk normaal. De auto trekt nog goed en het motor geluid klinkt tijdens het rijden prima! of 4x4 werkt weten we nog niet... De uitlaat sierstukken zijn volledig verroest maar verder lijkt het ok, we moeten hem sowieso nog even op de brug zetten. Ook het elektrische systeem lijkt wat kuren te hebben, centrale deurvergrendeling werkt niet meer en de accu raakt leeg als de auto een paar dagen staat. Ook moet het interieur een kleine beurt ondergaan, het ziet er nog redelijk uit maar een aantal knoppen gaan wat stroef en zitten scheef. Verder is het nog opgevallen dat de lampen wat scheef zitten (zie foto) Het is een mooie auto maar zal waarschijnlijk nog wat tijd en geld in zitten, misschien moeten we maar verder zoeken? of is dit nog goed te doen?
  8. Hallo, ik ben Thomas, mijn vader en ik zijn van plan een XJ uit 92 van onze buurman te kopen. Mijn vraag is, waar moeten we op letten bij zo'n auto? De auto ziet er nog goed uit (foto's komen later vanavond/vanacht) En alleen op het zwarte balkje boven het achterkenteken is wat verf afgebladert, vanbinnen hebben we hem nog niet zo goed bekeken maar er zullen vast een hoop dingen zijn die ons niet zou opvallen. De auto heeft ongeveer 160.000 km gelopen. De auto is bedoelt om in de vakantie nog even de caravan te trekken en volgend jaar ga ik er mee rijden (ik hou nou eenmaal van dit soort auto's, die opgefokte bromvliegjes vindt ik maar niks) Grtz, Dutchy:bye1: ps: stel dat ik hem later zou willen verhogen, zijn er dan nog dingen waar ik extra op moet letten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...