Spring naar bijdragen

De Rode Baron

Forum member
  • Aantal bijdragen

    60
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over De Rode Baron

  • Verjaardag 24/02/1969

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1998

De Rode Baron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Stuurpomp los met slangen en poeli, 75 euro. Laat maar horen.
  2. Let op Michael..... Ik heb assen liggen van de ZJ V8 5.9L BJ98 met bijgeluiden...... (Dana 30 en dana 44) Maar de assen die ik voor jou bedoelde komen van een ZJ 6 cyl 4.0L BJ96 zonder bijgeluiden. Compleet geruisloos. Als ik het goed heb is de vooras een dana 30 en de achteras een dana 35. Ik denk dat deze assen zonder problemen onder een zj uit 93 kunnen......?.
  3. Heb ik nog zelfs icm met stuurhuis. Dit stuurhuis is er één zonder speling. Ons oude stuurhuis was niet meer af te stellen. Dus toen maar een andere gekocht. Groeten, Robin
  4. Komen de 4.0 liter motoren van de zj en wj overeen? Is het één en ander rechtsreeks uit te wisselen zonder aanpassingen? Zijn alle delen hetzelfde? Of moet je hieraan gewoon niet beginnen. De WJ motor rijdt op dit moment op gas, een G3 installatie, deze zou dan ook overgezet moeten worden op de ZJ motor. Ben benieuwd naar de uitkomst. Een andere vraag mbt de aandrijflijn; Zijn de assen van wj 4.0 liter uit '99 hetzelfde uitgevoerd kwa draagarmen als de V8 5.9 liter uit '98?
  5. Sorry, voor de late reaktie. Maar ik bedoelde inderdaad die. Het is ook niet meer nodig ondertussen. Dank je wel.
  6. De verkochte delen op de rij: Automaatbak voor en achter bumper radiateur koelwaterslangen+sensoren elec.fan witte knipperlichten koplampen mistlampen Het zijn allemaal delen van de V8.
  7. Ben even aan het zoeken geweest op steekmaat.nl/ http://www.steekmaten.nl/omgekeerd.php?steek=5x114.3&naaf=71.6 Dit moet het zijn volgens mij?!
  8. Al wat gevonden op steekmaat.nl..... http://www.steekmaten.nl/omgekeerd.php?steek=5x114.3&naaf=71.6
  9. Komt de steek van een Jeep grand Cherokee 4.0L BJ'96 overeen met de steek van de Cherokee KJ (Liberty) ? Zo ja, dan kan ik mijn setje wielen verkopen aan een KJ liefhebber.
  10. Ik heb geen idee wat de steek is maar er zijn vast wel mensen hier die dat weten!! Zal het ook even in een ander topic posten.
  11. Dat ben ik geweest. Mail me even via drb2@live.nl dan kan ik je via die weg de foto's sturen. Misschien dat het dan lukt.
  12. Dat ben ik geweest. Mail me even via drb2@live.nl dan kan ik je via die weg de foto's sturen.
  13. Deze banden schijnen in december onder de auto gekomen te zijn......er is een paar 1000 km mee gereden denk ik. Velgen hebben een erg grote beurt nodig. 350 euro. 5 velgen+banden 235-70-16 in goede gebruikte staat. Maxxis 751 RADIAL Banden zijn voorzien van het M+S teken. Velgen zien er nog erg goed uit. Hier en daar een blaartje met name aan de randen. Het reservewiel zit in een kofferbakhoes. Dit is een goodyear en heeft een andere maat namelijk 225/70R16. Zit nog vol in het profiel en de velg is prachtig. Prijs 400 euro Allebei de sets (dus 9 velgen+9 banden) mogen in één keer weg voor 725 euro!
  14. Setje schokbrekers van 4x4 monroe adventure. De voorste (met pen) zijn gloednieuw. De achterste een half jaar oud. 220 euro
×
×
  • Nieuwe aanmaken...