Spring naar bijdragen

Michael J

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1993

Michael J's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Nou, ritje zonder vooras achter de rug..... wat een genot om zo, zonder geratel, een bocht te kunnen nemen. Dus serieus de visco naar z'n grootje? Nu weet ik de de ZJ's vanaf 96 zonder vooras kunnen rijden en de 93gers wel even.... Maar wat is even... even naar noorwegen...... lijkt mij wel een eind. Al klinkt 2 tankbeurten lang zo ver niet..... Pfff, nog "even" visco vervangen. Heb wel de howto gevonden op het forum, maar kan ik nog vreemde dingen tegenkomen of is het inderdaad net zo eenvoudig als de howto doet geloven? Ervaringen? Alvast bedankt!!!
  2. Aandrijfas loshalen een een rondje rijden is nu de volgende stap. Is de eerste keer dat ik dat ga proberen dus eens kijken hoe dat gaat. Voor zover ik kan zien is het niet veel meer als 8 (verbazingwekkend) kleine boutjes los halen en dan zal de as er wel op de één of andere manier uit te pakken zijn. Nu ben ik hier bezig met een Dana 30, volgens http://www.jeepforum.nl/topic/3057-axle-identification-chart/ en is er mij ook een Dana 30 aangeboden, alleen dan van een (ZJ) V8 5.9l BJ 98 ..... zou ik die "gewoon" uit kunnen wisselen? Ik moet onderhand toch wel naar een snelle oplossing omdat deze, verder trouwe vierwieler, ons over een week weer naar noorwegen moet brengen Alle tips welkom!!!
  3. Hallo allen, In het kader van vakantie in "eigen" land, vanmiddag homokineet links voor vervangen........ maar nog steeds ratelend de bocht door . Nu vraag ik mij af of ik nu alsnog 't wiellager zou moeten vervangen of dat het diff een financiele injectie nodig heeft . Iemand een tip hoe ik kan bepalen waar ik het best verder kan gaan? Alvast bedankt!! Michaël (normaal: Gol, NO. Nu: Haaksbergen, NL) ZJ 93 5.2
×
×
  • Nieuwe aanmaken...