Spring naar bijdragen

wagowuis

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door wagowuis geplaatst

  1. Google vindt werkelijk alles; B&S in Tiel heeft ze..
  2. Kan iemand mij helpen aan een adres waar ik de complete aandrijving voor een achterraam in de linker passagiersdeur kan vinden? Alvast dank.
  3. Weet je zeker dat je olie niet "schuimt" ?
  4. Bedankt Marco, Ga ff neuzen welke ik nodig heb.
  5. Vraagje mbt tsu. Vervangen omdat de temperatuurmeter niets meer aangaf. Bij stationair draaien vd motor loopt de meter nu ietsje op, echter nadat de "vaart" er in komt blijft de temp meter hardnekkig helemaal links staan. Voor zover ik kan bedenken alles nagelopen en lijkt in orde. Idee iemand?! Alvast bedankt!
  6. Ik heb liever mooi weer en een zonnetje, maar een buitje kan ik onderweg weer hebben. WD40, schroevendraaier, handoek en stevig wrikken hebben geholpen. Dank!
  7. Top, staan nu in de w40 Koevoet is misschien tikkie te.. Morgen "wiebelen".. Bedankt voor de tips! Misschien niet onverstandig om de wisserarmen helemaal te vervangen.
  8. Eigenlijk te stom voor woorden, maar krijg met geen mogelijkheid de wisserbladen van de armen. Bij elke andere auto heb je een "haakverbinding" en kan een kind de was doen. Echter mijn 1983 wagoneer heeft wisserarmen met een "pin" verbinding. Krijg de bladen niet van de pin en durf geen kracht te gebruiken omdat anders de wisserarmen gaan buigen. Tip iemand aub?
  9. wagowuis

    Even Voorstellen..

    Hallo Jeep fans, vandaag aangemeld op dit forum; echte greenhorn dus.. Rij sinds een jaar of 10 een 6cyl wagoneer uit 1983. Als hoestbui op wielen in een container naar NL gehaald en langzaam maar zeker in rij waardige toestand gebracht. Top forum en hoop zo links en rechts wat tips/ideeën te vinden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...