Spring naar bijdragen

Nikki2008

Forum member
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Nikki2008 geplaatst

  1. me schoonvader had het ook met zijn cherokee, sja je kan niet alles hebben.
  2. die van mij heeft het bij de plusminus 90 km per uur dan weet ie af en toe niet welke versnelling die wil. Ga ook is die olie en filter laten vervangen. In Nederhorst den berg.!!!!!
  3. Ik krijg zaterdag een cherrybomb onder me 4.0i ZJ :yes: maakt het veel verschil met standaard:wacko:
  4. Hey, Heeft een Jeep grand Cherokee ZJ interieurfilters en zo ja waat zitten ze? de vorige eigenaar heeft een hond gehad en als ik de kachel aan doe komt er me toch een lucht uit:wacko:? wie kan me helpen? gr:bye1:
  5. Ik denk het ook wel want ze lijken verdomd veel op die van de foto. gr Dustin
  6. zijn het die 2 inbussen die aftapplug en vulplug????<_<
  7. hey jongens, zijn het die 2 inbussen die je eruit moet draaien?<_<
  8. Feyenoord heeft een nieuwe shirtsponsor Palm. ook speciaal als er niets te vieren valt . Hoe kun je een old timer herkennen? Met een stikker er op feyenoord landskampioen :lol::lol:
  9. Nou ik ben een heel stuk wijzer, ik heb namelijk net een jeep gekocht , wou er altijd al 1 maar het is duur rijden. Nu ben ik eigen baas geworden (zzper) in de binnenafbouw. En gebruik ik me prive auto niet veel meer, me vrouw gebruikt hem 2 x in de week om te werken. Dus is het (betaalbaar) geworden, en het rijd heerlijk. Ik heb hiervoor ook een chevy pick-up stepside gehad (345 PK) op gas voor het werk maar de ruimte voor me gereedschap was te klein. Ik moet dan alleen nog ff met katalysator vervangen van de jeep en me throttle sensor ding, en dan hoop ik lekker te kunnen rijden. O'ja me leer ff poetsen en interieurfilters vervangen want de vorige eigenaar heeft volgens mij altijd met een hond gereden als ik me kachel aan doe (pffffffffffffff) weet je toevallig waar die zitten?
  10. tussenbak is het zelfde als verdeelbak toch? en zit er om die aftapplug ook zo'n koperen ringetje?:bye1:
  11. je zei dat ik ff die tussenbak moest spoelen maar met kan ik dat het beste doen?
  12. Nikki zal het niet doen is me dochter van 1,5 jaar haha:lol: weet iemand wat voor soort olie er in moet? gr
  13. Hey Eucalypta, Nee hij loopt mooi stationair en is nog niet afgeslagen. maar ik ga wel ff uitzoeken over tps en dat zwarte blokje maar bestellen dan. wat betreft de accu, die is wel leeg geweest de auto heeft een dik half jaar stil gestaan. en betreft de sapjes ik heb geen flauw id wanneer dat vervangen is, Ik ga wel ff op internet struinen hoe ik dat moet doen en weet iemand wat voor olie er in moet dan?
  14. Mij tussenbak maakt een beetje herrie je hoort het als je rijd net of ie gesmeerd moet worden. nu hoor ik dat je zelf die olie kan doen wie kan het mij uitleggen.
  15. Hij geeft de volgende codes weer, 12-iets met de accu (kan kloppen is er net afgeweest) 24-Throttle position sensor over 4.96V (snap ik niet?) 47-Battery voltage too low and alternator output too low( kan dit met de polen te maken hebben ik moet namelijk die jer over schuift vervangen?) 55-einde codes
  16. Hey allereerst bedankt voor je reactie, hoe kan ik die olie dan peilen staat het ergens op internet, Ik ben wel vrij handig en heb ook een loods waar ik alles kan doen (zonder brug helaas).
  17. Hey marcel,

    waar ga jij voor onderhoud?

    weet je toevallig iets in de buurt van Almere

    gr

  18. Hey, ik zie dat jullie de code's kunnen lezen en dan moet je 3 drie keer je contact aanzetten ofzo iets? hoe werkt dit? gr
  19. Hey medeforumgebruikers, Is het netjes als ik me eerst ergens voorstel aangezien ik nieuw ben? Ik heb net voor eerst een Jeep grand cherokee gekocht uit 1997 4.0i, Nu is me katalystor lek, en toen ik net weg reed bij stoplicht ging in eens me check engine lampje branden, kan het hier mee te maken hebben? Ook hoor ik een raar geluid als ik rij net of er iets gesmeerd moet worden, nu zei een kennis dat het wel eens de tussenbak kan zijn. Weet iemand in de buurt van Almere een goed(koop) adressie om dit na te laten kijken? en ook voor me normale onderhoud. de katalysator ga ik zelf vervangen ik heb er 1 gevonden voor 190,- met 3 jaar garantie is niet gek toch? met vriendelijke groet Nikki
×
×
  • Nieuwe aanmaken...