Spring naar bijdragen

Cyn

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Cyn

  • Verjaardag 23/11/1967

Profile Information

  • Gender
    Female

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1992

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Cyn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Doe ik gelijk even, dankjewel!
  2. Cyn

    hondenrek cherokee '92

    Ik zoek een hondenrek voor een Cherokee uit '92. Dan kan Dasha ook lekker mee, zonder dat zij losgaat op bergbeklimmingen en abseilacties via de achterbank.
  3. Dankjewel voor de tip! Ik ben een stuk wijzer. Ik dacht eerst dat het een verkoopverhaal was en dat de verkoper er performance stickers op geplakt had. Maar de specificaties die andere forumleden aandragen kloppen als een bus: - zwarte velgen - leder interieur (stoelen, deuren en dashboard - electrisch verstelbare stoelen - hi & low gearing - meegespoten bumpers - mistlampen in voorbumper - verlaagd en een dubbel uitlaat systeem: ga ik zo even checken Of hij meer pk's heeft weet ik niet, op het kentekenbewijs staan geen pk's vermeld. Dat zal ook niet meer te meten zijn, want met de leeftijd heeft hij er waarschijnlijk een aantal verloren. I.i.g. ben ik blij dit forum te hebben gevonden. Er staan een hoop tips op. Ik wil zelf leren sleutelen en dit schijnt een goede auto daarvoor te zijn. Maar laat ik beginnen met het opknappen van de carrosserie. Er zitten wat roestplekjes hier en daar en de mistlamp is stuk. Zou het ooit een classic worden? Ik ga i.i.g. proberen 'm voor het nageslacht te bewaren.
  4. @ Bonusheld: Gisteren heb ik een blauwe performance gekocht uit 92, waarvan ook de rechter mistlamp kapot is. Het zou wel heel toevallig zijn, maar heb jij je wagen onlangs verkocht en heb ik 'm nu? Kenteken DR-PV-47.
  5. Ik heb gisteren mijn eerste Cherokee uit 1992 gekocht. Nu staat er achterop "Performance". Ik ben gisteren de halve dag aan het googlen geweest wat dit inhoudt, maar kan er niks over vinden. Is dat een bepaalde uitvoering qua exterieur en/of interieur, of is de wagen ooit gechiptuned? Wie kan mij er meer over vertellen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...