Spring naar bijdragen

Laredo2001

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Laredo2001

  • Verjaardag 12/04/1972

Laredo2001's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoi Frans, Nee, ik laat het maar zo, we willen er inderdaad jaren mee rijden darna zien we wel weer. gr Sander
  2. Nee dan laat ik het zo maar, inderdaad, normaal gesproken is het hier maar ff winter. gr Sander
  3. Hoi Frans,

    Jouw vraag over de Flash lube oil, ik heb diverse sites opgezocht en kwam bij Ebay met de optie NU KOPEN voordelig uit de bus. Een 5 liter kan is zowieso aan te raden,spul komt toch wel op en je hebt een enorm prijsvoordel tov kleinere verpakkingen. Via Ebay kwam ik bij diverse aanbieders w.o. dat garagebedrijf in Berlijn.

    Zo heb je via zoekertjes.nl ook een aanbieding vanuit iemand in Belgie, maar ik vond deze meer betrouwbaar (gevoelskwestie)

    gr

    Sander

  4. Hee naamgenoot. Volgens mij zit er een uitsparing in de bodemplaat. Maar om er nou een gat in te boren, nee zou het ff niet doen. Nou weet ik niet of het in de zj anders zit als in de wj serie, maar ik ken de klacht niet en zou denken dat het slangetje verkeerd zit. Als ik namelijk een stuk gereden heb is het ook vaak nadruppen recht voor onder de motorkap. En daar zijn we ook niet achter wat dat is. Koelvloeistof blijft op peil. al heeft ie wel even gelekt vna de zomer, maar een busje lek-stop er in van 5 euro en het was verholpen. gr Sander
  5. De olie die voor de mengsmering moet zorgen is niet goedkoop. En 1 liter zou zo'n 5 tot 6 duizend km mee moeten gaan, 10 drubbels per minuut. Nou, ik denk dat met 3000 km de eerste liter er doorheen is. Nu durven die schoften die het spul aanbieden voor een litertje (bij 3 gister geinformeerd) 32 euri ex btw te vragen! dat moet goedkoper kunnen, ik ging al voor de 5 litre can. Zowieso voordeliger, spul komt toch wel op. Na enig shoppen kwam ik bij ebay en bij zoekertjes.nl met een verschil van +2 euri bij de eerste uit op incl verzendkosten € 56,73! Komt via Berlijn, levertijd 3 dagen. Kijk, zo kan het ook! Wou ik nog effe kwijt. gr Sander
  6. Hoi Jeep fanaten. Wij zijn sinds anderhalfjaar de trotse bezitters van en GJ laredo (kleur rood) 4.0ltr 6 cil uit 2000. Twee weken terug hebben we er toch maar gas in laten leggen. Lekker tanken is dat. Wel een investering van een kleine 2600 euro, maar dan heb je ook wat. directe inspuiting, dus geen back fire risico, eenvoudige bediening, ringtank (93ltr), nette afwerking kofferbakplaat (+ 4 cm verhoging tov originele plaat ivm plaatsing ringtank op plaats reservewiel) En zekerheidshalve heb ik een kleppensmeringssysteem laten plaatsen. Dat schijnt niet noodzakelijk te zijn voor deze motor, maar voorkomen is beter dan genezen, hij moet nog wat jaartjes mee kunnen. Al met al zal zoals de km teller het nu aangeeft mijn investering binnen 18 maanden terugverdient zijn. Afijn, wel wat minder met dit weer, en volgens mij is behalve zijn kleur ook uniek dat geen 4x4 is. Al het vermogen zit op de achterwielen, en het is spekglad in de straat, leuk met automaat..... Stom eigenlijk bij aanschaf, maar we zaten toen snel verlegen om een goede hoge en sterke auto en kwamen op deze uit. De uitsparing van de schakelpook voor 2 naar vier wiel aandrijving zit er, maar zou het mogelijk zijn, om er een 4x4 van te maken? Wie zou mij daar mee kunnen helpen en zoja welk kostenplaatje zou daar globaal aan zitten? Ik zie de reactie graag. Ohja, de originele laredo suv banden, 235/70 r16 (ja die met de witte letters) zitten er nog op maar de voorste twee zijn aan vervanging toe. nw General grabbers all seasons heb ik al thuis liggen, die kwamen goed uit de test. De originele zijn nog wel verkrijgbaar maar daar moet al gauw 143 euro per band voor neerleggen. Goed is goed op een gegeven moment.
  7. Hoi, Kijk eens op autobanden.nl, de leverancier komt uit duitsland maar er is een link waarop je recente bevinden terug kunt vinden nav de band die jij op het oog hebt. Heb toevallig vandaag 2 banden thuisgekregen voor mijn WJ, 235-70 R16 General Grabber all terein banden. goedkoop! incl verz kosten 184 euro.
  8. hallo, Ik orienteer mij om een set (stalen) velgen voor mijn gr chek aan te schaffen met winterbanden. Nu liggen er originele 235/70 R16 op. heb vandaag ergens gelezen dat je steek 5-127 et 30, 5x12 hiervoor moet aanhouden, maar klopt dit of kan er van afgeweken worden? De naafmaat 71,4 en maximaal ET 45 mogelijk. Op dit gebied ben ik een leek, waar moet ik op letten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...