Spring naar bijdragen

bakkero

Forum member
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

bakkero last won the day on November 13 2010

bakkero had the most liked content!

Over bakkero

  • Verjaardag 27/06/1950

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1998

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

bakkero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Waardering in de gemeenschap

  1. bakkero

    5.9

    Met € 1000 ben ik tevreden. Hij heeft 197.000 km gelopen. Er zijn wat krasjes, de gasveren van de achterklep moeten vervangen worden. De sensors in de koelslang moeten vervangen worden omdat de fan niet meer aan gaat en de kachelklep blijft hangen op heet. Positief is dat de uitlaat nieuw is, de winterbanden die er op zitten zijn nog prima, de waterpomp is vervangen en de radiator van de airco ook.
  2. bakkero

    5.9

    Ik ga afscheid nemen van mijn 5.9. Hij rijdt nog prima maar heeft wel wat dingetjes. Ik ga er zeker niet meer de hoofdprijs voor krijgen maar als iemand interesse heeft doe vooral een bod.
  3. Volgens Giva Den Haag is er geen nieuwe uitlaat meer leverbaar, iemand enig idee hoe ik nog aan een andere uitlaat kan komen?
  4. dank je wel, ik ga het vragen.
  5. Ik moet 2 homokineten vervangen dus als iemand ze heeft liggen houd ik mij aanbevolen.
  6. bakkero

    Nieuw Forum

    Wat ik wel jammer vind is dat als ik met de cursor op een nieuw bericht ga staan ik niet meer een deel van de inhoud te zien krijg, zodat ik kan bepalen of ik het de moeite waard vind om het daadwerkelijk aan te klikken.
  7. Ik heb ook een 5.9 en bij mij onthoudt ie het ook niet. Er zitten drie knopjes in je linker portier waarop resp. 1, 2 en set staat. Volgens de gebruiksaanwijzing moet je eerst set indrukken, dan gaat er een lampje branden en dan moet je 1 (of 2, al naar gelang welke deuropener je gebruikt) indrukken. Hij zou dan de stand van je stoel en spiegels moeten onthouden maar dat doet ie bij mij dus ook niet. Inderdaad zeer irritant. Overigens had ik ook geen instructieboekje maar dat heb ik bij de dealer kunnen bestellen. Ze zijn dus nog leverbaar zij het niet origineel. Het zijn fotocopieen waar ze een klein boekje van hebben gemaakt.
  8. Hallo, Mijn 5.9 van 1998 lekt vermoedelijk koelvloeistof in de verwarming en daarom moet het dashboard er af. Dat is nogal een klus en ik vroeg mij af of, als het dashboard er toch af is, er dingen zijn die dan beter uit voorzorg vervangen kunnen worden omdat ze regelmatig problemen geven. Dan denk ik aan relais, sensors e.d. waarvoor de dash er af moet om er bij te komen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...