Spring naar bijdragen

(Rob)(Brabant)

Forum member
  • Aantal bijdragen

    78
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door (Rob)(Brabant) geplaatst

  1. [MOD] Link verwijderd, Zie "Te Koop" policy [/MOD]
  2. Voor vragen ben ik direct te bereiken via mail : r_hoeben@hotmail.com
  3. up^ Forumprijs nu 1250 euro's:blush:
  4. In verband met verkoop op korte termijn:whistle:, is de prijs uiteraard bespreekbaar.
  5. upje. PS: vragen staan vrij:yes:
  6. Te Koop Met veel moeite verkoop ik mijn Cherokee 4.0i ho uit 1993. km: 234.000 kleur: donker groen motor: 4.0 i high output Transmissie: automaat Verder heeft hij een bullbar, leren bekleding en een flowmaster 40 series demper. Vraagprijs 1500
  7. Ik heb u een pm gestuurd:bye1:. mvg, Rob
  8. Kom uit Someren, ben er zeker bij dit jaar:D:lol:
  9. Net even een test gedaan door de ontluchting nar een flesje om te leiden. Alleen was naar 40 km niets te zien? terwijl je toch echt aan de binnekant van het rubber naar het injectiesysteem flinke sporen van olie die hij aanzuigt:wacko:
  10. Koelvloeistof probleem is opgelost, andere radiateur en nu verbruikt/lekt hij geen KV meer. Oliepeil houd ik altijd erg goed bij ivm mini lekage. Moet morgen even kijken, vroeg me gewoon af of het normaal is dat er een beetje olie op het filter terecht komt? Edit: Zou dit ook te maken hebben met het feit dat hij stationair draait net na het starten zwart roet of iets dergelijks uit de uitlaat komt, zag het laatst goed in de sneeuw? Zou graag een keer de foutcodes lezen of er een sensor of iets kapot is. Lambasonde meschien?
  11. Zat er zelf aan te denken om het systeem af te sluiten, komt die rotzooi niet meer door mijn inlaat systeem:unsure:. Als dit niet klopt wat ik zeg, dat kan namelijk want ik heb het van google:rolleyes:, graag even melden in dat geval. Dank u
  12. Hoi, Ik had laatst mijn luchtfilter open, ik zag toen dat er best wat olie vermoedelijk via de carter ontluchtig bovenop het het luchtfilter lag:huh:. Aan de linkerkant waar de onluchting slang zit:yes:. Is dat de bedoeling meestal wordt er toch alleen een beetje damp afgezogen? Alvast bedankt
  13. hmm mijn gaat er wel op:blush:. Op zoek naar een grand cherokee v8. Alleen had graag een op grijs kenteken en lpg of geel kenteken lpg-g3:yes: Alleen lastig te vinden voor mijn budget<_< even doorsparen voordat ik mijn xj verkoop:blink:
  14. Als je al moeite hebt met het benzine verbruik:unsure:. Hoe ga je dan om met de garage rekeningen van je Jeep, tenzij je zelf erg handig bent. Een 2.5 zal ook een slok lusten omdat hij zo hard moet werken omdat hij het zelfde gewicht moet trekken als een 4.0, die daar veel minder moeite mee heeft.
  15. dank voor jullie reactie. Mij lijkt het ook in de aandrijving te zitten, dinsdag zal hij nagekeken worden in de garage:). Houd jullie op de hoogte;)
  16. Ken ik niet, zal eens op hun site kijken. Ik heb voor de zekerheid nog even gekeken of er verschil was en 4x4 of achterwiel. En terwijl het in zijn 4x4 van voren lijkt te komen, lijkt het met achterwiel toch meer van onder/achter te komen.<_< Heb al een afspraak gemaakt bij de garage voor volgende week:bye1:
  17. (Rob)(Brabant)

    Gespot!

    Vanmorgen half 9 tussen geldrop en Eindhoven, een zeer mooie wite cherokee chrome grill en mistlampen. Geen idee of het een foremlid is:unsure:
  18. Heb 2 steune gevonden, links en rechts. Ze zien er verder goed uit geen scheuren, ook de rubbers zagen er goed uit, zover ik met de hand heb geprobeert zit er ook geen speling op. Edit: Vanmiddag even naar Eindhoven op en neer gereden ong 30 km. en kan niet echt zeggen dat ik er last van heb tijdens het rijden ook niet dat ik het merk. Het is pas echt als ik ga proberen dat ik heb aan hem aan het bonken krijg.
  19. Heb een 6 cil dus ik zou even aan de zijkant moeten kijken? Ga ik meteen even proberen:)
  20. Jij denkt dat de oorzaak in de rubbers zit? Heb er namelijk zelf niet zo veel verstand van, ik zou niet weten waar ik de motorsteunen kan vinden:blush:.
  21. lees of forums vaak dat het de motorsteunen zijn, alleen geen flauw idee hoe ik dit kan controleren?
  22. Euh, kan niet zeggen dat hij dat vanaf stilstand doet. Edit: Ik heb net nog een test ritje gemaakt. Hij geeft en bonk bij heel licht gas geven en een bonk met licht loslaten, als je het pedaal maar een centimeter of 2/3 indrukt. echter bij volgas los if gas geven is weinig te merken. Bij stilstand is het niet te merken, het is net of het is als hij de koppeling pakt tijdens het rijden. Het is al een tijdje, volgens de garage hebben dit soort auto's dat af en toe, en legt het probleem bij het koppelen of difs. Hij zegt ook dat land kuch rovers dat vaak nog veel erger doen. Vind het een raar verhaal zelf:huh:
  23. Beste Jeepers Edit: Mijn cherokee bonk tijdens het rijden als ik het gas heel licht induk en als ik weer gas loslaat. bij volgas is weinig te merken. Heeft iemand enig idee wat er mis is?? Alvast bedankt:)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...