Spring naar bijdragen

theore

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over theore

  • Verjaardag 20/01/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.apartmentcuracao.nl

theore's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Het waren idd de boutjes en het plaatijzer in het lamphuis die aan een kant niet goed contact maakte. Heb deze goed geduwd en de lamp voorzichtig teruggedraaid en nu werkt het weer! Het lamphuis is dus niet helemaal goed, er heeft zo te zien al eens een handige harry aan zitten knutselen. Ik heb een tijd geleden de lampjes vervangen en zonder ergens op te letten de lamp teruggedraaid met alle gevolgen van dien In ieder geval bedankt om me even op weg te helpen, problem solved!
  2. Ah het is een WJ dus, thanks Loek. Ja de verlichting werkt verder zoals het hoort. Hoe kan ik dat massa probleem oplossen? Sorry ben maar een dummy als het om autotechniek gaat. Ben wel technisch dus als ik weet wat ik moet doen dan moet het goedkomen Kan iemand me op weg helpen? Thanks.
  3. Een Grand Cherokee uit 2001, geen idee waar ZJ of WJ voor staat? (sorry, geen autokenner verder )
  4. Ricardo, helaas geen antwoord maar wel een lotgenoot hier. Mijn airco was na vullen door de dealer ook na een maand weer leeg en hier op Curacao in de zomer is dat niet fijn ;-). Dus ook naar een aircoboer en die kwam ook met dit verhaal, kosten hier zijn 1200,- gulden (zo'n 500 euro). Ik heb 'm opnieuw laten vullen met gele vloeistof dus eerst maar eens kijken of dit wel echt het probleem is (ze kwamen mij een beetje té snel met dit oordeel). Er stond overigens een GC met het dashboard er helemaal uit, die had hetzelfde probleem. Inderdaad rekenen ze een dag werk.
  5. Beste forumleden, Als ik 's avonds de verlichting van mijn Jeep aan heb en op de rem trap dan gaan de achterlichten uit en brand alleen het derde remlicht. Ik vond dit zelfde probleem in dit topic uit 2004 maar er wordt daar geen oplossing omschreven. Omdat ik dit oude topic niet opnieuw wilde activeren maar even een nieuw bericht. ik krijg overigens geen foutmeldingen op het dashboard. komt dit iemand bekend voor en kan ik dit eenvoudig zelf oplossen? De Jeep dealer hier op het eiland is een ontzettend .... bedrijf dus als het enigzins kan los ik het liever zelf op. Alvast bedankt vanuit Curacao!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...