Spring naar bijdragen

Theresa

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Theresa

  • Verjaardag 03/01/1963

Theresa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. hallo allemaal, sorrie voor de late reactie maar heb problemen gehad met internet. ik weet niet wie de bak bier heeft verdiend maar we zijn eruit. m`n ventje was ff eigenwijs is gaan uitproberen en heeft het gevonden, blijkt dat de katalysator door de vorige eigenaar leeg is gehaald en de lambda sonde die in de katalysator huis zit stuk is nieuwe erin en hij loopt weer als een zonnetje. nu alleen nog de uitlaatgassen checken anders maar een nieuwe katalysator eronder heeft ie nu de lambda aansluiting in buis gemaakt werkt perfect en mooi geluidje hahahaha maar alsnog bedankt voor meedenken.
  2. hallo is de bestuurders stoel nog heel en wat moet deze opbrengen groetjes theresa
  3. hallo allemaal ik heb een vraag als ik mijn gc 4.0i start is aanraken en lopen blijft netjes stationair lopen. rij ik ermee weg dan na een paar honderd meter stotteren klappen ongeveer een 2 minuten dan pakt hij weer op loop goed kan ik ermee naar friesland rijden geen probleem echter zet ik hem uit voor enkele minuten weer hetzelfde .heeft aan de computer gehangen om uit te lezen alles in orde ra ra pindakaas wie weet raad.
  4. Hey hallo mijn naam is Therese en ben van 2 maart 63

    Wij hadden al een wrangler en sinds gisteren en grand cherokee wat een verschil en wat een ruimte!

    Maar was aan het neuzen op het forum en kwam je toen tegen wat een toeval haha

  5. help, help, heb sinds maart een zj uit 97 gekregen als boodschappen auto denk dat m`n man hem zelf mooi vind. nu het probleem als ik erin rijd dan doet het elektische schuifdak wel open maar never nooit meerdicht. komt hij thuis stapt in en wat denk je gaat dat kreng wel dicht en alle kanten op schuif/kantel ra ra wat is dat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...