Spring naar bijdragen

dagobert

Forum member
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door dagobert geplaatst

  1. Naar aanleiding van mijn vragen op dit forum , kreeg ik de tip , om maar eens kontakt op te nemen met de " Jeep Doctor " .( Ed in Rotterdam ). hier heb ik geen spijt van , Ed heeft samen met zijn zoon , het prima gerepareerd , en het was nog gezellig ook ! het bleek inderdaad de slavecilinder te zijn. Ik ben blij dat ik hier niet zelf aan begonnen ben, ieder zijn vak. thuis gekomen kreeg ik nog een belletje van Ed , of de terugreis gelukt was, dat noem ik service. Thanks!
  2. oke , bedankt voor je moeite, domme vraag , waar kan ik dit pb vinden ? op deze site ? waar moet ik deze zoeken ? of bedoel je mijn prive email adres ?hier op heb ik niets ontvangen.
  3. bedankt, voor de info weet iemand in Zeeland/ in de buurt van Zeeland een interessant adresje , om dit te laten repareren ?
  4. ok, heeft iemand een idee wat dit grapje , kan gaan kosten ?
  5. bedankt, ik wacht even rustig af , of er nog andere reacties komen.
  6. Dag Bleek, ook hier is hij kurkdroog, volgens een kennis , zit er ook nog een koppelingscilinder in de bak ( of zoiets ), deze is volgens hem lek. weet jij of iemand, of iemand anders op dit forum , of dit zo is , en als dit het probleem is , hoe dit op te lossen. ( lijkt me niet eenvoudig ). groet uit Ovezande ,Zeeland.
  7. helaas ? nergens , noemenswaardige lekkage te vinden . , het betreft een K 6 blok 4.2 van 1988.
  8. bedankt , voor jullie snelle reactie. ik zal het gaan nakijken ,
  9. help , ik moet steeds vaker mijn koppelingsolie bijvullen , nu bijna om de paar km . , dus zal ik iets moeten gaan ondernemen. waar begin ik ? Groet ,
  10. een poging gedaan om de bussen eruit te krijgen, maar helaas , deze zitten te vast. een garage welke streekbussen in onderhoud hebben , ( ook bladvering ) heeft dit voor me los gekregen. hij is weer door de apk.
  11. driver bedankt ! we gaan aan de slag, moto : is wel een goeie
  12. Hallo, mijn Jeep , is afgekeurd bij de apk omdat dat de rubber( kunststof) bus bij de bladveerophanging versleten is . betreft ra , de voorste . reeds bus besteld, mijn vraag is ? is dit busje zelf te vervangen , of moet dit echt door de dealer ?
  13. Hoi , even een vraagje , wat is je budget ? zelf heb ik wel een 4.2 gekocht ( impuls ) hier ben ik zeer tevreden over, ik gebruik hem alleen in de zomermaanden. een dijkje op , beetje terrein rijden.( ruim een jaar in bezit ). voor een leuk bedrag, veel fun. ( maar je moet ook een beetje geluk hebben, zelf wel even navraag gedaan bij de monteur die hem daarvoor apk gekeurd heeft. en bekend was met de historie van mijn jeep. veel geluk.
  14. dagobert

    '88 wrangler 4.2 ??

    Stoer ding ,mooie kleur. veel plezier ermee.
  15. dagobert

    '88 wrangler 4.2 ??

    Wat begon als een interessante discussie werd op deze manier het cafe ingeholpen . En aangezien ik , geen cafe type ben . vind ik dat jammer. en op feestjes kan ik me aardig redden, dank je.<_<
  16. dagobert

    '88 wrangler 4.2 ??

    als men het echt niet meer weet, schrijft men een commentaar als hierboven. maar goed dan weten we in ieder geval dat we je opmerkingen in het vervolg niet serieus hoeven te nemen. weer wat geleerd.
  17. dagobert

    '88 wrangler 4.2 ??

    BTW Catman heeft een CJ te koop met een goed lopende 4.2. mooi om te zien ,de eerdere opmerkingen en latere opmerkingen in deze discussie van dezelfde schrijver.
  18. dagobert

    '88 wrangler 4.2 ??

    Tis allemaal troep. wat is allemaal troep ?
  19. dagobert

    '88 wrangler 4.2 ??

    Maar dan wel de 2.4. Anders zit je nog met een 4.0. ik heb wel eens opgevangen dat je beter een 4.0/4.2 kunt aanschaffen omdat dat deze blokken minder slijten, dan een 2.4 / 2.5. vanwege het simpele feit dat ze minder toeren maken/ " minder hard hoeven te werken". klopt dit ? dit is positief bedoeld, want het is tenslotte kerst.
  20. dagobert

    '88 wrangler 4.2 ??

    Dat men iemand voorziet van advies lijkt mij een goede zaak. alleen is het handig, dat je het advies ook onderbouwt. daar heeft men denk ik meer aan . en dat gaat volgens mij verder, dan een enkele kreet . zoals : laten staan , zonder enige toevoeging. Wat betreft steile hellingen : ook zeer steile hellingen neem ik met mijn jeep( ik heb alleen geen gradenboog bij me ) . en hij is nog geen enkele keer afgeslagen. Als je een jeep wilt kopen is het denk ik vooral van belang dat je probeert te achterhalen wat het verhaal achter de auto is, zoals eigenaar historie reparatie beurten e.d. bij mij heeft dat ieder geval , een goed exemplaar opgeleverd.
  21. dagobert

    '88 wrangler 4.2 ??

    "ombouwen naar een stroker" kan iemand mij uitleggen wat dit inhoud ? Wat afslaan betreft , ik beklim met mijn 4.2 heel wat hellingen , en is nog nooit afgeslagen . of dat ik het gevoel had, dat ik vermogen te kort had. Volgens mij moet je gewoon ook een beetje geluk met je jeep hebben. net als met een andere auto.
  22. dagobert

    '88 wrangler 4.2 ??

    Waar voorgaande reactie op slaan ? zoals de opmerking "lekker laten staan " is het misschien handig om erbij te vermelden waarom . mijn inziens is er er totaal niets mis mee, zelf in bezit van een 88 4.2 hij start altijd en nooit geen problemen. ruim een jaar in mijn bezit.
  23. Oeps , iets te positief geweest in eerste instantie, na een paar honderd meter met de nieuwe pomp gereden te hebben, stond de koelwatertemp. meter op max. Tevens had een hoop koelvloeistof via het expansievat geloosd op de openbare weg. Toen nog maar eens op dit forum gekeken, blijkt inderdaad een andere draairichting schoep op de pomp te zitten.!! AOC had dit nog nooit meegemaakt, ook de importeur stond zeer vreemd te kijken . De importeur gaat nu op onderzoek , of men dit uberhaubt kan leveren. Soms zit het mee.
  24. Wrangler bedankt voor je reactie, waterpomp reeds gekocht via AOC in Vlissingen , moest het chassisnr. opgeven , via deze weg kon men zien welke pomp. ( hij past < gelukkig ) voor 77 euro ex. btw. ( ter info ). tevens onderste koelwaterslang vervangen. 26 euro ex. Het stekkertje , emiss maint zal ik morgen eens naar kijken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...