Spring naar bijdragen

dagobert

Forum member
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over dagobert

  • Verjaardag 06/08/1967

dagobert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Naar aanleiding van mijn vragen op dit forum , kreeg ik de tip , om maar eens kontakt op te nemen met de " Jeep Doctor " .( Ed in Rotterdam ). hier heb ik geen spijt van , Ed heeft samen met zijn zoon , het prima gerepareerd , en het was nog gezellig ook ! het bleek inderdaad de slavecilinder te zijn. Ik ben blij dat ik hier niet zelf aan begonnen ben, ieder zijn vak. thuis gekomen kreeg ik nog een belletje van Ed , of de terugreis gelukt was, dat noem ik service. Thanks!
  2. oke , bedankt voor je moeite, domme vraag , waar kan ik dit pb vinden ? op deze site ? waar moet ik deze zoeken ? of bedoel je mijn prive email adres ?hier op heb ik niets ontvangen.
  3. bedankt, voor de info weet iemand in Zeeland/ in de buurt van Zeeland een interessant adresje , om dit te laten repareren ?
  4. ok, heeft iemand een idee wat dit grapje , kan gaan kosten ?
  5. bedankt, ik wacht even rustig af , of er nog andere reacties komen.
  6. Dag Bleek, ook hier is hij kurkdroog, volgens een kennis , zit er ook nog een koppelingscilinder in de bak ( of zoiets ), deze is volgens hem lek. weet jij of iemand, of iemand anders op dit forum , of dit zo is , en als dit het probleem is , hoe dit op te lossen. ( lijkt me niet eenvoudig ). groet uit Ovezande ,Zeeland.
  7. helaas ? nergens , noemenswaardige lekkage te vinden . , het betreft een K 6 blok 4.2 van 1988.
  8. bedankt , voor jullie snelle reactie. ik zal het gaan nakijken ,
  9. help , ik moet steeds vaker mijn koppelingsolie bijvullen , nu bijna om de paar km . , dus zal ik iets moeten gaan ondernemen. waar begin ik ? Groet ,
  10. een poging gedaan om de bussen eruit te krijgen, maar helaas , deze zitten te vast. een garage welke streekbussen in onderhoud hebben , ( ook bladvering ) heeft dit voor me los gekregen. hij is weer door de apk.
  11. driver bedankt ! we gaan aan de slag, moto : is wel een goeie
  12. Hallo, mijn Jeep , is afgekeurd bij de apk omdat dat de rubber( kunststof) bus bij de bladveerophanging versleten is . betreft ra , de voorste . reeds bus besteld, mijn vraag is ? is dit busje zelf te vervangen , of moet dit echt door de dealer ?
  13. Hoi , even een vraagje , wat is je budget ? zelf heb ik wel een 4.2 gekocht ( impuls ) hier ben ik zeer tevreden over, ik gebruik hem alleen in de zomermaanden. een dijkje op , beetje terrein rijden.( ruim een jaar in bezit ). voor een leuk bedrag, veel fun. ( maar je moet ook een beetje geluk hebben, zelf wel even navraag gedaan bij de monteur die hem daarvoor apk gekeurd heeft. en bekend was met de historie van mijn jeep. veel geluk.
  14. dagobert

    '88 wrangler 4.2 ??

    Stoer ding ,mooie kleur. veel plezier ermee.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...