Spring naar bijdragen

cwpaleber

Forum member
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over cwpaleber

  • Verjaardag 28/02/1968

cwpaleber's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb zelf ook een 2,8v6 en die moter is behoorlijk af, zijn er nog andere motoren van pontiac die er in passen, want je ziet ook wel 3,1 en 3,8 liters?
  2. Ik lees dat je vertrouwd op de kleur van je autmaatbak,nou dat heb ik ook twee keer gedaan ,doe ik nooit weer. Bijde keren zat ik zeer snel aan een reviesie van de bakken vast ,dus ik zou zeker als nog lang in die auto blijft rijden vervang dan je olie en het filter.
  3. Dus als ik het goed begrijp is de motor gewoon af en zit ik aan een nieuwe vast?
  4. De ruiten wisser van mij cherokee gaat erg langzaam heen en weer . Het is net of het veel weerstand onder vind,ik heb ook al andere wissers er op gezet en werd het niks anders van. Is dit een veel voor komend probleem ,en kan het simpel gemaakt worden.
  5. Dan heb ik nog een vraag hoe weer je of je stuurdemper is versleten
  6. Als ik speling heb ,dan gaat het stuur toch aleen heen en weer zonder dat er wat gebeurd? Een bij mij is zelf dat stukje spelling er niet eens.
  7. Ja ,hij trek niet in het stuur ,een als je precie recht rijd kan kan je het stuur ook gewoon los laten, dan blijft ik ook wel op de weg. Maar hij regeerd te snelop een correctie. Bij mij chevy pick-up als daar aan het stuur een zet geeft dan ga je nog niet gelijk ,een bij deze maak zo wat een bocht.
  8. Mij cherokee is wat zenuwachtig in het sturen. Je hoeft maar een klein tikje aan het stuur tegeven, en hij gaat gelijk teveel dan die kan dan op. Waar door je weer bij stuur ,maar daar reageerd hij ook weer teveel op,en dat gaat maar heen een weer. Mijn vraag, weet ook iemand hoe ik dat kan op lossen.
  9. Ik ben in de tussen tijd al weer wat verder er zitten al weer hele stukken in gelast. Maar nu had je het over de kachel unit een daar zit een vaste hard plasticen mat om heen dus die heb ik ook maar even weg gesneden. Een daar zat me toch een gat in gerot. Heb je een idee waar dat lang komt,ik zelf denk langs het rooster van de ruiterwisser. Een is het dan ook verstandig om het rooster dicht te maken. Ik zoek namelijk naar een manier om het in wateren tegen tegaan. Dus, elk idee is welkom.
  10. Ik heb het al gevonden, het is water dat op het binnen spatbord valt . Een die is van kunstof die rot dus niet ,maar die zit weer tegen het op gaande stuk van de bodemplaat waar ook het gaspendaal aan vast zit. Nu weet ik niet of dat spatbord makelijk los is tehalen om tekijken of daar ook troep tussen zit,mischien weet iemand mij dat zo tevertellen. IK kan ook geen site vinden waar dat is goed weer gegeven,het boek van haynes staat het ook niet in.
  11. Dat denk ik inderdaad maar eens eerst tegaan doen.
  12. Nou AB, het is aan bijde kanten lek een dat dakrail hoe moet ik dat zijn. Ik had echt verwacht dat het een kwaal is, van deze auto's,maar dat is dus niet zo?
  13. Ik heb een cherokee van bj 1985, een de voorste vloermatten zijn wat vochtig, dit probleem wil ik verhelpen voor dat de hele bodem is weg gerot . Weet ook iemand waar dit langs kom en hoe dit te verhelpen is .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...