Spring naar bijdragen

tygo

Forum member
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door tygo geplaatst

  1. Ik heb een probleem met mijn assen. Na een lange rit blijkt dat de voor en achteras olie uit de ontluchting te hebben gegooid. Voor is het een Dana 44 met ARB en achter een Dana 60 met ARB. Als je de hand op het huis houd van het differientieel is deze vrij warm/ heet. Is dit normaal dat deze heet wordt?
  2. Ik ben op zoek naar 4 velgen eventueel met banden om deze voor de keuring erop te zetten. Volgens mij zijn dit 4,5 x5 velgen.
  3. Hallo, Weet iemand wat foutcode 443 inhoud. Ik heb het wel gevonden op dit forum maar ik weet niet wat het inhoud.
  4. Ik ben nog op zoek naar 35 ers mud banden. (super swampers oid) Wie weet er een goed adres hiervoor?
  5. Dit zijn de huidige banden
  6. Hallo, Als we zijn wezen terrein rijden dan lopen de banden daarna altijd leeg. Er komt dan zand tussen de velg en band waardoor lucht kan ontsnappen. Is hier iets tegen te doen. Groeten Tygo
  7. Was een top dag vandaag in Heerde. Organisatie bedankt
  8. Ik denk het ook wel. Bij ons in de buurt (twente) rijden er zeker ook al 9
  9. Heb ervoor gekozen om eerst de bestaande as te repareren. Ik heb de steekassen eruit. Kun je dan het differentieel huis er zo uit halen of zit er nog een bus oid in. Het huis zit namelijk zeer strak. Of hoort dit ook zo.
  10. Heb ook een JK en die is 3" verhoogd. De stabilisator stang van de achteras word dan dmv een beugel hoger gemonteerd. De bevesting aan de achteras is een zwak punt bij dit type. Hij is al een keer afgescheurd net naast de lassen.
  11. Heb deksel eraf gehaald en het differentieel is aan gort. Ben op zoek naar nieuwe of gereviseerde assen en heb al wat gevonden. Ze hebben mij het advies gedaan om er direct DANA 60 assen eronder te zetten. De prijs is weinig duurder dan DANA 44 zeggen ze. Wat mogen dergelijke assen kosten?
  12. Hallo, Jeep Wrangler 2004 We zijn gisteren wezen rijden in Furstenau en bij de eerst steile helling gaf de achteras een enorme knal. Het geluid was net als je bijvoorbeeld een ketting over een tandwiel hoord slaan. We zijn daarna rustig terug gereden maar het alsmaar erger. We hebben tot slot de auto getrokken en op de ambulance gelierd. Wat zou dit kunnen zijn en hoe moet ik dit oplossen. Als optie kan ik natuurlijk zwaarder achteras monteren. Kan dit en waar kun je zoiets bestellen. Tygo
  13. Zo op het oog is er niks krom. Het is inmiddels de tweede keer dat het gebeurd. We hebben er wel terrein mee gereden.
  14. Hallo, Ik heb een TJ uit 2004 gekocht. De auto is 6 inch verhoogd en er zitten dikke mud banden op. Nu rij ik er 2 weken mee en staat het stuur scheef. In heb begin heeft deze recht gestaan. Ik kan minder ver naar links sturen dan naar rechts. Hoe kan dit?
  15. tygo

    Mud banden voor JK

    Hallo, Wie weet een goed adres voor mooie grote mud banden op mn JK Groeten Tygo
  16. Heren bedankt voor de informatie. Maar als ik verder denk dan zou je ook zeggen dat de diverse assen het grote vermogen ook niet aan zouden kunnen. Of kunnen ze dat wel?
  17. Kun je een YJ 2.5 zomaar ombouwen naar een V8. Waar moet je dan goed op letten.
  18. tygo

    19 December Heerde JCN

    Super mooie dag gehad vandaag in Heerde Organisatie en catering was perfect geregeld
×
×
  • Nieuwe aanmaken...