Spring naar bijdragen

brammen

Forum member
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over brammen

  • Verjaardag 25/04/1972

brammen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Dat klinkt al beter! Bedankt voor de info. Ik heb de TPS uiteindelijk vervangen voor +/- 70,00 euro, en het probleem is opgelost! Bedankt voor alle tips!
  2. hahahaha ja thanx! Kan ik het gas huis klep op de auto schoonmaken met bv brake cleaner? Of moet hij eraf?
  3. Hoi, Dat zou geweldig zijn als je mij die procedure kunt sturen. Dat moet me wel lukken. Ik kreeg net de prijs te horen van een TPS en dat is best veel (129 Euro) dus kan ik wel even wat proberen. Wat kan je schoon maken aan de TPS? Ik heb hem los gehad maar kon niet 123 zien dat je hem kan open maken?
  4. Ok duidelijk! Bedankt voor de uitleg.
  5. Ok, bedankt voor de uitleg. Ik heb reeds een TPS aangevraagd ga dat eerst eens bekijken. Mocht dit niet helpen gaan we de rembanden maar stellen.
  6. Hallo, Ik rijd al een tijdje een GC 5,2 ZJ Limited met heel veel plezier. Nu zit er aan de bestuurders kant net onder het voor raam een soort electronisch oog. Weet iemand wat dit is en zou moeten doen? Zou dit voor de ruitenwissers kunnen zijn? Ik ben benieuwd Gr, Bram.
  7. Ok ik ben enigzins blij dat het bij jou al zolang duurt. Mijn KM stand is nu 156000. Ik weet echter nog steeds niet of er wat aan te doen is. Bedankt voor je reactie.
  8. Passen die misschien ook op een GC 5,2 ZJ??
  9. Hoi is dit een demper? Geschikt voor een ZJ 5.2 uit 1998?
  10. Hallo, Ik zoek een setje spoor verbreders voor een GC ZJ uit 1998. Ook zoek ik 1 of 2 knappe velgen van het type 5,9 ZJ. Ik hoor het graag als u wat heeft liggen. Groet, Bram.
  11. Bedankt! Is duidelijk zover.
  12. Hallo, Ik heb een GC ZJ 5,2 uit 1998. Als ik tegen de 80 KM per uur aankom word de bak gelockt. Als je het gas los laat gaat hij er weer uit. Nu is het zo als je op de cruise control rijd en je rijd bv constant 100km per uur en je gaat een heuvel af waardoor hij gas terrug neemt om de snlleheid op 100 te houden en vervolgens weer tegen een heuvel op moet klimmen gaat hij gas geven en dan schiet de toeren even door voordat hij weer locked. Ik heb het idee dat dit "doorslippen" erger is geworden sinds de laatste paar maanden. Hij slipt ongeveer 100 toeren door omvervolgens te locken en weer gewoon te rijden dit alles gebeurt in ongv. 1 a 2 seconde. Dit doet hij ook als je gewoon met je voet gas geeft en constant rijd en dan gas los laat en geeft. Is dit normaal? of moet er iets gesteld worden? Ik hoop dat iemand me meer kan vertellen. Voor de rest schakeld de bak prima. Ik heb olie en filter pas vervangen en ook dat was prima. De olie was mooi schoon en stonk niet.
  13. Ik wil ook graag de 245/70/16 banden monteren maar wik wil grag weten of dit zonder enige aanpassingen op de standaard (ik meen) 7J 16inch velgen past
  14. Hallo, Ik heb een 5,2 GC Zj uit 1998 en wil graag bredere banden op mijn standaard velgen. Er zit nu 225/70/16 onder, mijn vraag is wat er maximaal op deze velgen kan zonder dat het gaat aanlopen? Ik heb al hier en daar op het forum gezocht maar ik word eerlijk gezegd niet echt wijzer van wat ik gevonden heb. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Gr, Bram.
  15. Hoi, Ik ben opzoek naar een zwart of grijs rol gordijn / cover voor een ZJ met het reserve wiel links achter in. Als je wat hebt en je wilt het kwijt laat het me dan even weten via brammen@zonnet.nl Ook zoek ik 4 of 5 velgen van een Grand Cherokee 5.9 ZJ
×
×
  • Nieuwe aanmaken...