Spring naar bijdragen

chillie5

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over chillie5

  • Verjaardag 15/09/1980

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1995

chillie5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hi Paul, Auto staat in Amsterdam En er zit een 4.0L 6 Cyl in. GR Dennis
  2. Te Koop Aangeboden: Grand Cherokee 1995 Kleur: Grijs KM-stand: 213.000 Auto is in redelijke goede staat voor zijn leeftijd. Achterklep heeft schade. Veel nieuwe onderdelen: Nieuwe radiator Nieuwe Waterpomp Nieuwe schokbrekers achter 4 BF Goodrich Banden (Feb 2010) Multiriem Rotor+bougiekabels Gaat weg wegens aanschaf nieuwe auto. prijs: E 1350,- Stuur even een PB mocht je interesse hebben!
  3. Deze week voorste differentieel opnieuw afgesteld en het irritante geluid is weg! (klein vreugde dansje, want was echt een k-klus) Vandaag nieuwe uitlaat en nieuw start relay op de startmotor geplaatst, want zat geen leven meer in!
  4. Allebei de problemen zijn opgelost!!! Voor het eerste probleem zaten er verkeerde lampjes in......toch verkeerde lampjes bij de dealer gekregen. Het tweede probleem bleek de uitlaat te zijn die op de trackbar stuiterde.....
  5. Ik heb de clignateur al vervangen in het dashboard kastje.....
  6. Hi Ik heb een een GC model 94 en ik heb een paar vraagjes: 1. Linksvoor knipperlicht knippert snel. Alle andere lichten knipperen normaal. Als ik de alarmstand aanzet, knipperen alle lampjes normaal. Ik heb al een nieuw lampje gehaald bij de dealer, maar hetzelfde probleem blijft. iemand enig idee? knipperlichtschakelaar? 2. Veergeluiden Als ik over een drempel of hobbel rijd hoor ik rechtsachter een veergeluid. Ik heb inmiddels de rubbers van de sway arms vervangen, maar geen succes. Hoe kan ik het beste het probleem vinden? Het simuleren van het geluid op een brug is me nog niet gelukt.... Alvast bedankt! Gr, D.
  7. Is een huis-spreider echt nodig? Ik heb een DIY video gekocht van technical video en daar wordt het gehele diff. huis er met een koevoet uitgehaald (voorzichting aan beide kanten omhoog drukken). Wat ik ervan begrijp is dat je het huis ook maar 3mm mag oprekken. Kan het huis erook uit zonder zo'n splitter?? Heb even gekeken en die spreiders zijn 400 dollares, dus als het zonder kan..... Ben benieuwd!!
  8. Hi Ik heb speling in mn voordifferentieel (als ik mn aandrijfas loshaal en de pinion yoke draai zit hier veel speling op) en als ik boven 80km/h rijd bromt het behoorlijk. (Gelukkig doet de radio het nog:)) Nu twijfel ik of ik zelf het voordifferentieel ga reviseren of dat ik het toch moet laten doen door een specialist. Heeft iemand ervaring met het zelf reviseren van een differentieel?? GR
  9. Ik heb ook problemen om de zuiger van de achterrem terug te drukken. Dus krijg mn blokken er niet in..... Iemand ideen over hoe ik de zuiger terug krijg (het lukt niet met de lijmtang, misschien heb ik kippenkracht) of zal ik toch de hele klauw moeten vervangen?
  10. Hoi Daar ben ik weer. Heb net mn auto op de brug gehad en de aandrijfas los gehaald. De kruisjes lijken in orde, maar nu komt het......het voordiff. heeft erg veel speling zo'n twee cm. Betekent dit nu dat ik het volledige diff moet vervangen of zijn het alleen de tandwielen binnenin het diff. En is dit makkelijk zelf te doen? En als ik het diff moet vervangen wat kost dit dan ongeveer?
  11. Thanks Ab. Het geluid veranderd niet tijdens het sturen. Hoe moeilijk is het om deze kruisjes zelf te vervangen en wat kosten deze kruisjes? Ik zal tevens naar de wiellagers kijken! Nogmaal thanks!
  12. Hallo!! Ik heb sind januari 2009 een grand cherokee uit 95 en ben een beginnend knutselaar. Sinds een week heb ik een brommend/grommend geluid vanuit de voorkant van de auto tijdens het afremmen (wanneer ik de auto laat uitlopen en ook wanneer ik de rem gebruik). Als ik gas blijf geven is er niets aan de hand. Gister heb ik de differentieel olie vervangen plus differentieel toevoeging toegevoegd met geen resultaat. Verder heb ik geen fluitend geluid tijdens het rijden. Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn? Dennis
×
×
  • Nieuwe aanmaken...