Spring naar bijdragen

Harrie V8sndlvr

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Harrie V8sndlvr

  • Verjaardag 05/07/1985

Harrie V8sndlvr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. jammer joh, beetje jeep rijd toch beter dan de meeste huurblikjes. bij mij komt er binnenkort dus Landi in, incl. Flashlube en fuel reset systeem (laatste ken ik niet maar was een optie die ze adviseerden). ga toch voor Landi, autogas Duiven adviseerde dat i.v.m. software, en ik heb al verschillende mensen (o.a. een collega) over software problems met Prins gehoord. die collega had een Chevy transport V6, problemen met prins. heeft em nu ingeruild op een GC van 2000 (WJ 4.7 V8) waar twee jaar prins in zit en heeft nu gelijk al weer een (waarschijnlijk) software probleem. benieuwd hoe dat straks met Landi gaat!
  2. ok dank je voor jullie reacties, ik laat binnenkort de Landi installatie inbouwen, gewoon met 70l onderbouw, vind ik het in praktijk toch te weinig, dan kan ik altijd nog een staande ring zien te vinden en inbouwen. Frans, die ringtank in je WJ, is dat geen liggende? of kun je een liggende ook staand toepassen? grtz.
  3. bij de zj geld: licht uit terwijl contact nog aanstaat, alles uit. licht uit terwijl contact al uit is, gaan inderdaad de dimlichten weer branden. of dit het follow me home is weet ik niet, heb de auto nog maar net Grtz
  4. Hallo allemaal, ben net nieuw hier dus zal me eerst even voorstellen; Harrie de Ruiter, kom uit Elspeet (veluwe) en ben ZZP-er, werk vooral in de techniek en bouw sinds kort automotoren om naar bootmotor en maak de benodigde onderdelen. Ben voor mezelf een Phantom 21ft aan het ombouwen naar inboard waar een BMW 5.4 V12 inkomt heb tot december '07 met een Ram Pickup 4x4 5.2 V8 gereden. toen verkocht i.v.m. aanschaf huis, heb daarna een tijdje met een pajero gereden tot het V8 gevoel weer ging kriebelen. nu sinds twee weken in het bezit van een ZJ 5.2 van '97, dus zelfde blok maar twee keer zo snel als die pickup. genoeg over mij, afgelopen week heb ik prijs opgevraagd voor een G3 inst. bij autogas duiven (zijn jullie nogal over te spreken begreep ik), viel niet tegen, maar ik heb twee vraagjes: 1: nu heb ik altijd gehoord dat voor deze motoren de Prins VSI het beste zou zijn, die kunnen zij ook leveren maar zij adviseren Landi (i.v.m. software), heeft iemand hier ook ervaring mee? voor de kosten maakt het niet uit, ze leveren beide installaties voor het zelfde geld. 2: de 70l. onderbouw vind ik wat klein, nu wilde ik i.p.v. het reservewiel een staande ringtank laten bijplaatsen, maar deze zijn schijnbaar niet meer leverbaar, zijn er nog andere opties, behalve dan een grote tank in je kofferruimte? alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...