Spring naar bijdragen

Utixo

Forum member
  • Aantal bijdragen

    95
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Utixo

  • Verjaardag 28/08/1984

Contact Methods

  • MSN
    utixo@hotmail.com

Utixo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Utixo

    Help!

    Broertjelief brengt hem straks. Als je huis langs de route Haagweg, door centrum heen de 's Gravenzandseweg op ligt, kan het niet anders dan dat je straks uit je zonneslaapje word gewekt. Sorry alvast.
  2. Utixo

    Help!

    Jij dacht dat ik dat nog niet gedaan had? Helaas is mijn vader degene die dat zal moeten doen. Als je vanavond wat hoort en je afvraagt of het is gaan donderen, ik moet hem naar de Maasdijk gaan brengen. Rijdend... Volgens een vriend was hij naast de kat afgebroken, maar kon hij het nog wel lassen. Altijd prettig. Ik ben trouwens blij dat jullie zo meeleven, bedankt.
  3. Utixo

    Help!

    M'n vader toonde vorige week vol trots een foto van zijn nieuwe auto. Vriendelijke dochter als ik ben, besloot ik er een kijkje aan te wagen, en ik was vol goede voornemens om hem te comlimenteren met zijn smaak. Ik ken mijn vader wel een klein beetje, hij klonk als een kind zo blij. Dus ik liep, bijzonder oprecht, naar zijn computer toe, om eens te zien waarom hij zo gelukkig was... ... heeft hij een Laro gekocht . Gingie de volgende dag ophalen. Enfin, hij woont niet meer bij mijn moeder, dus gelukkig staat de auto niet iedere dag voor de deur hier. Maar mijn ZJ is het er niet mee eens. Opeens begon hij kuren te krijgen. Eerst trok hij naar links. Banden op spanning brengen, was het advies van een vriend. Het zal prima, dat wilde ik een paar dagen later doen. Eerst maar eens naar mijn werk. s'Avonds tuf ik van mijn werk terug naar huis, toen ik een auto inhaalde besloot Jeep dat hij nog even moest laten merken dat hij echt wel leuker was dan de Laro. Dus gaf hij even alles op alles, en kreeg ik het geluid alsof er een v12 onder me zat. Na de hartstilstand zachtjes verder naar huis getuft, gelukkig was ik er bijna. Heel Monster wakker, want hij maakte een best geluidje. Uitlaat eronderuit geknald... Hoe overtuig ik Jeep dat hij me veel meer waard is dan m'n vaders Laro? En dat ik juist door dit soort kuren straks gedwongen word om in de Laro te rijden (help?)... Ik moet van de week echt weer met de trailer op pad, en de bus trekt het niet. Moet hij niet nog meer fratsen gaan uithalen. Iemand bekend met een goede autofluisteraar? Is er een lotgenotengroep voor de ZJ? Zonder gekheid, hoe heeft mijn vader dit kunnen doen... Als hij nou even had gezegd dat hij een andere auto ging kopen, had ik hem nog kunnen sturen...
  4. Utixo

    Gespot!

    Vandaag zat er een Jeep achter me op de A16, ter hoogte van afslag Oosterhout. Op de terugweg kwam ik een Jeep tegen op de Zwartendijk (reed richting Naaldwijk). Had een aanhangertje, maar kon waarschijnlijk niet teveel laden, omdat de aanhanger ietswat omhoog gelift werd
  5. Op de Gunthersteinweg?

  6. Utixo

    Gespot!

    Net in Loosduinen (omstreeks 21.00u) reed er een mooie Jeep achter me. Model en kleur kon ik niet goed zien, het was donker, maar mooi was hij. Toen ik net naar huis liep zag ik hem op de Swerinckkade staan:wub:. Ik heb overigens niet gezwaaid omdat ik in de Volkswagenbus van m'n werk reed, en het waarschijnlijk niet echt over was gekomen.
  7. volgens mij heb jij mijn jeep gezien

  8. Utixo

    Gespot!

    Net op het hoekje van de Gunthersteinweg in Den Haag, een mooie GC. Weet niet of hij er al stond toen ik mijn auto parkeerde, hij viel me pas op toen ik wegreed.
  9. Ronald, als je even je gegevens doorstuurt, pak ik hem alvast mooi in.
  10. Jullie mogen het onderling uitvechten, ik ga werken, lees het vanzelf wel. Arend heeft eerste keus in ieder geval, hij was eerst. Let wel, hij doet het dus niet perfect, maar is wellicht een draadje los. Voor de knutselaar.
  11. Als je de verzendkosten wilt betalen stuur ik hem wel op, geen probleem. Ik weet alleen dat hij bij mij afentoe uitviel, maar dit kan best met een fout kabeltje of iets te maken hebben gehad. Wellicht kun je er nog iets mee, en anders mag je hem in de kliko mikken. Bij mij ligt hij al bijna een jaar nutteloos te wezen in de kofferbak, ik kreeg er 2 bij mijn Jeep . Code zit er overigens bij.
  12. Je wacht echt twee uur met de accu aan? Dat is namelijk wel de bedoeling. Iedere keer als je de accu uitzet, begint de twee uur opnieuw. Dus, sleutels erin, op accustand, twee uur wachten, code invoeren en muziekje op maar.
  13. Ik heb er nog 1 voor je uit een ZJ van 97. Volgens mij werkte hij niet helemaal optimaal meer, maar je mag hem zo van me hebben om het uit te proberen. Het is overigens wel de casetteversie. Laat het maar even weten.
  14. Die G3 toekenning, onder welke noemer vind ik die? Ik meende ergens gelezen te hebben dat vrijwel elke auto vanaf '97 deze heeft? Als ik het dus goed begrijp uit jouw verhaal, bij inbouw blijft de oorspronkelijke tank zitten, en word er een gastank bijgebouwd, bij onderbouw word de oorspronkelijke tank vervangen door een kleinere benzinetank?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...