Spring naar bijdragen

Bokkie

Forum member
  • Aantal bijdragen

    39
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Bokkie

  • Verjaardag 20/07/1968

Bokkie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ramen is waarschijnlijk een breuk in de kabel heb ik ook gehad deed het dan wel en dan weer niet. airco moet nog afgeperst worden is een leuk verhaal want als hij lekt mag die ook niet gevult worden eerst maken
  2. ik weet wat je bedoelt maar die gele dingen passen ook niet heb het zelfde probleem. heb die twee stangen gewoon in het doek met de klittenband hangen.
  3. Fopneus te koop doet het erg goed bij kinderen voor meer info bel neverland
  4. Ben netjes op de hoogte gehouden en de spullen van de week binnen gekregen. heeft wel twee weken bij de nederlandse douane gelegen,maar daar kunnen hun niks aan doen. vond het heel makkelijk en goed geregeld :yes:
  5. heb via usa2you onderdelen bestelt ben heel benieuwd,zal wel goed gaan want die jongens willen echt reclame maken. zal jullie op de hoogte houden.
  6. Bokkie

    Tegeltjes Wijsheid

    OOST,WEST NOORD,ZUID:blink:
  7. Waarom zit jij dan op een bezem:P
  8. gewoon even een nieuwe massa draad leggen en dan testen
  9. had al bijna de voor hamer gepakt;)
  10. Probeer eens de lamellen van de radiator schoon te spuiten. Misschien zit er wel veel rotzooi tussen. (schuinspuiten wel van binnen naar buiten) Dat dacht ik dus ook hoort standaard bij onderhoud van vrachtwagens omdat de wind niet door de radiateur kan waaien of aangezogen worden. loopt de temp ook erg hoog op vooral berg opwaarts:yes:
  11. hij doet het weer bobine vonkte wel maar schijnbaar niet genoeg,andere bobine starten lopen:yes:
  12. toch die bobine maar even geprobeerd nou die vonkt wel, nu stop ik er tot morgenochtend mee voor dat ik gereedschap pak wat ik niet nodig heb :wacko:
  13. nieuwe verdeler en nieuwe rotor geen vonken misschien te weinig stroom van de bobine???zat ook al te denken aan de krukas positie sensor begint nu vervelend te worden:no:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...